lovetohateme -

Ute & mormor, farmor & familjen

Publicerat: 2013-03-31 | 18:28:19 i Allmänt
Igår var det mys hemma med annas vänner och det var god mat :) Jätte god soppa måste jag verkligen säga! Sedan frågade Johanna om jag ville med ut så jag följde med henne och Joel ut. Hamnade på Sheakspear och Parrongen. Det var riktigt trevligt ^^ Där träffade vi dessutom lite vänner :D Alltid trevligt!
Så tack för en mysig kväll.
 
Idag väcktes jag vid halv 12 då vi skulle till farmor och mormor i Malmö för att gå ut och äta med dem. Mamma & pappa tog en bil för att hämta farmor och mormor. Så jag och Anna tog den andra bilen och körde lite senare. Vi mötte dem på resturangen :D Sjukt gott var det! Tack för maten ^^ super mysigt att äta ute ju.
Sedan stack vi hem till mormor för att dricka kaffe och äta kaka :) alltid gott med onyttigheter. Fick sola mig också vilket var skönt, hoppas jag fick lite färg i alla fall! Därefter lämade vi farmor och åkte hem. 
NU sitter jag här och kollar på tv och tar det lungt.
Tänker.
 

Film + Film = mys

Publicerat: 2013-03-30 | 16:14:42 i Allmänt
Dagen dagen dagen :)
Igår kollade jag på "OZ great and powerful".
Den var sjukt bra! :DD Hade hört mycket om filmen och att den skulle vara sjuk bra! Vilken den också var! Sjukt nöjd.  Det var jag, Anna, mamma, pappa, Gösta och Berit som såg den :D Den var i 3D så den var cool och efekterna var faktiskt riktigt bara!
Ja annars igår var jag med Humle :D Vi åt i stan och sen kollade vi på film hemma hos Humle. Vi såg "Vi måste prata om Kevin". 
Den borde man VERKLIGEN SE!!  Lite halvt läskig - men sjukt bra! Önskar bara att jag inte behöver få ett barn som är så :)) 
 
Tack för en mysig dag <3

Igår

Publicerat: 2013-03-29 | 18:54:14 i

Igår träffade jag Sarah hemma hos Sarah :) vi pluggade projektarbete, åt lite mat och fikade :D
Bilden visa på vad ^^
Sedan åkte vi till stan och kollade lite plus att vi kollade på Julias missvisning! :D jätte fina kläder! Totalt kär i en klänning!! (:


Tisdag

Publicerat: 2013-03-28 | 12:48:02 i

Hej :))
Härlig dag i tisdags! Hemma först och jag plugga sen träffa jag Jonas :)
Det var sjukt nice! :)) träffa på lite svan fast den var stor :D


plugg

Publicerat: 2013-03-28 | 12:45:55 i Allmänt
Hos Sarah nu och pluggar inför redovisningen i Uganda saken. Det går framåt i alla fall :))
MAAAT (a) hehhehehehe
aja senare ska vi till stan och kolla på Julias modevisning :D Ska bli fett att se den :DD
 

Är jag en robot?

Publicerat: 2013-03-19 | 21:10:07 i Allmänt
Ännu en gång skola. Och jag känner att mitt huvud snart exploderar!! JAG ORKAR INTE MER PRESS!!
Jag vill bara sova och äta och ta det chill. Men ja vad gör man när allt ska vara klart, nu, nu, nu och NU. Jag tror inte jag hinner det jag ska till när jag ska men jag gör faktiskt mitt bästa.
För tillfället känns det inte som om jag har mycket till liv.
Är i skolan. Kommer hem och pluggar, duschar, äter, sover. Det är typ det jag har gjort nu, lite mer än en vecka och jag är trött på det. Är det så här det känns att jobba? Då vill jag aldrig bli vuxen.. fuck. Jag är redan 18, to late.
Men ja jag vill inte bli den roboten som går så här dagar in och dagar ut och känner att det är okej för det tycker jag verkligen inte att det är. Kanske känns det som om det är det efter ett tag men jag vill inte vara den personen som vänjer sig. Jag vill vara den som gör saker, den som hittar på gjejer.
Aja jag ska väl tillbaka till mitt robot liv och äta och sova.

Modell fotografering :DD och pyramdier

Publicerat: 2013-03-14 | 22:14:10 i Allmänt
Skola som vanligt idag, fast inte vanligt för vi hade bara en lektion.
Ja, efter skolan stack jag hem till Sarah för att fotografera henne, det var sjukt nice! ^^ Kallt som tusan men hon klarade av det och det blev fina bilder :D
Detta är en av bilderna, kommer upp fler när jag har redigerat dem :))
ÄLSKAR DEN KLÄNNINGEN :DDD Super fina Dotti <3
Detta måste göras om tycker jag :)
 
Ja efter det stack jag ner i stan igen och gick till kulturpilterna och det var sjukt nice idag. Vi var flummiga men ja det var roligt!
Så blev det en pyramid ;)

Plugg och plugg och lite mer prat ;)

Publicerat: 2013-03-13 | 21:43:05 i Allmänt
Då har det gått en dag till i livet :p
Idag har det varit i skolan och sen efter skolan så följde Sarah med mig hem och vi pluggade. Ja, vi gjorde då projektarbete så klart och sen åt vi också :DD
Jag åt sushi idag igen (a) hahaha, jag tror jag är beroende, om man kan bli det!  Sarah åt MC - gott för henne med ^^ Sedan har jag gjort psykologi :) Och nu orkar jag verkligen inte mer asså xD
Trevligt att prata med folk också :)) det gjrode jag med!
Bara för att mina vänner tycker den bilen är fin på mig :D Börjar faktiskti också gilla den lite :)

Måndag tisdag eller? XD

Publicerat: 2013-03-12 | 19:47:40 i

Kanske ska blogga då ;) okejdå, bara för att vara duktig :)
Idag är det... Ehm? Tisdag just de, jag har glömt det många gånger idag xD känner att jag håller bra koll på saker och ting..
Aja börjar väl med igår då. Måndag - skola som vanligt. Det var väl en helt vanlig dag. Hade roligt på psykologin med Olof :) tack för det!
Sedan efter skolan träffade jag Jonas, Johanna och Pp på mc en liten stund innan bussen gick :) trevligt att pratas vid lite sådär tycker jag! Utan att man bestämt det, blir liksom bättre då på något sätt.
Efter skolan kom jag hem lite snabbt och sa hej, sedan hämtade jag Philip på Ramlösa station :) åt, kolla en halv film - sedan haka den för mycket och sen spela vi Mario Cart :) förlorade som vanligt :/ jag måste verkligen träna på det där känner jag :))
Idag då. Skola och jag stanna kvar för att göra en uppgift vi fick för vår lärare skulle iväg. Jobbigt men det är gjort i alla fall. Sedan kopierade jag lite bilder i mörker rummet och det gick bra :) mycket bättre än hemma och ta och lov för de :)
Köpte med mig sushi hem till mig och mamma! Det var galet gott :DD åt också en pannkaka till efterrätt! Mumms säger jag bara :D

Bilder: mig och Elin när vi är ute :D vackert!
Sedan mat jag åt hemma hos humle! Gott asså - det är pasta med olika färger och sesam nuggets! Mumms!! Rekomendrar det även om man inte är vegeterian!!! :D


danke

Publicerat: 2013-03-10 | 11:45:52 i Allmänt
Plugg med Sarah :) Alltså dax för projektarbete.
Blir nog bra, till slut hoppas jag. Annars har det inte hänt jätte mycket den senaste tiden. Mamma och pappa kom hem igår och dem var bruuuuna, känner mig lite blek. Men ja jag överlever. Känns ändå skönt att ha dem hemma igen :)
Tack för alla ni som sov över hos mig, det var super duper snällt!! :D
 

mm

Publicerat: 2013-03-05 | 09:34:44 i Allmänt
Då var det skola igen nu då.. och roliga design... eller INTE!!!
Igår sov Sarah över hos mig och det var nice :D Vi pluggade först lite och sen såg vi "Dirty dancing", jag är såååå kär i den filmen asså. Det är verkligen en må bra film!
 
Sedan åt vi fisk med pasta och remuladsås, godare än vad det låter jag lovar :) Sedan var vi så sjukt slut i huvudet så vi somnade rätt hårt (a)
 

får väl blogga då

Publicerat: 2013-03-03 | 23:03:03 i Allmänt
Har glömt att blogga lite så jag tänkte göra det bara för att.
Pluggat och varit med vänner typ hela dagarna och nu är jag hemma själv en hel vecka, galet. Hur ska jag klara mig? kan knappt laga mat ju :o för fan..
Idag sov johanna hemma hos mig och sen kom Sarah och vi plugga en massa projektarebte och sen åt vi kladdkaka :D det var gott, bra lunch där (a) kanske inte så nyttigt men gott var det i alla fall.
Sen stack jag hem till PP för att det var palmkalas på gång ;) så Grattis Johan Palm. Det var trevligt för att det var nice folk där. Alltid kul att träffa folk liksom.
 Nu ligger jag i bäddsoffan med Neij och vi ska snart sova tror jag för i morgon är det skola igen ... :/ bajs på det.
aja godnatt.
 
 
Nu har jag varit duktigt och bloggat, bra julia, bra.

RSS 2.0