lovetohateme -

Hejdå!

Publicerat: 2013-01-29 | 21:03:27 i

Kan man dö av nervösitet i så fall kommer jag nog vara död i morgon för fy tusan! Mina nerver spricker!!! (A)
Aja hejdå Sverige vi ses om 17 dagar! :)


Resefebern börjar komma nu!

Publicerat: 2013-01-28 | 18:27:56 i

Sjukt nervös jag är nu :) tror jag börjar bli färdig packad och det gör mig inte mindre nervös :s läskigt!!!
Idag har det varit skola och sen fikade jag hejdå fika med Pp, habba och Mikis! Sorgligt värre! Sedan handlade jag en svensk keps xD mycket vacker ;) och sen träffade jag Jonas och nu har jag packat :) Jonas kommer senare igen också! Fy vad jag kommer sakna mina vänner och min söta sötnos <333


Onödigt!!

Publicerat: 2013-01-28 | 09:04:05 i

Ingen svenska...kul! Detta betyder att jag kunde sovit nu och varit mycket mer pigg senare. Suck!
Så vad ska man göra nu? Plugga? Njaaaaaaaaa palla!


Tiden går för snabbt ibland

Publicerat: 2013-01-27 | 23:46:02 i

Galen dag - galen helg - galen vecka. Plugg och plugg och plugg är väl min vecka i kort.
Min helg - galen. Födelsedags kalas i jonstorp för Emelie och där efter skulle de bli utgång men de blev inte så :) men de gjorde mig inget <3 jävligt dåligt mådde jag sedan på lördag.. :(( sötnos kom till mig på kvällen och allt blev mycket bättre <33 sov hos mig också :)
Idag då - var med sötnos och bara hade de mysigt, packat också :s
Tänk att de redan har gått en månad <3 hur är det möjligt <33 min värld blir upp och ner med dig!!
Godnatt på er - fy tusan vad trött jag är!


V-dag

Publicerat: 2013-01-24 | 22:37:59 i

Idag har det varit en vanlig dag - skola efter de blev de tröj tryck i skolan och sen har jag ätit sallad och pluggar svenska och pskykologi :) nu ska jag sova! Godnatt


Min dag med mitt djur :))

Publicerat: 2013-01-23 | 22:01:28 i

Idag var det skola som gällde som vanligt :) efter det så var jag på väg hem men drog istället till stan och fikade med Jonas och Kjell :) de var mycket trevligt! Där efter drog Kjell hem och jag och Jonas fortsatte fika ett tag :) bång kom också och ja jag stannade ett tag sen Stack jag hem och lärde mamma ett spel på min mobil xD den heter "pou" och man ska ta hand om en bajs. För jag behöver någon som gör det medan jag är i Uganda så han inte dör (a)


Shoppaholic :D

Publicerat: 2013-01-22 | 22:24:10 i

Idag var det skola som vanligt :) dock en roligt skoldag av någon konstig anledning xD efter skolan stack jag mamma och Sarah och kollade på klänning till balen :) blev kär i en till - jobbigt läge!! Ska tänka på det där :s
Sedan stack jag och mamma till väla :) det blev en massa shopping :))
Köpte först på cubus - en t- tröja som ät blå, en lång tröja som är mörk blå, en tub tjol i rosa och blått u och tre par spets trosor i olika färger :)
Sedan köpte jag på bikbok - en tub tjol som är röd, en blus som har massa mönster och går i blått :)) sedan köpte jag på flash - ett par jeans i turkos :D helt kär i dem!!!
Ska helt klart ha på mig dem byxorna och min blus som går i blått tillsammans!! Kommer bli snyggt :))
Tack mamma för en härlig dag :) möte också Pp och habba på väla :p alltid trevligt att säga hej ;)
inget pluggande idag men det fixar jag i morgon (a) hehehe :))


Igår och Ikea?

Publicerat: 2013-01-22 | 09:01:12 i

Då ska man snart dra till Ikea på designen för att få lite insperation :) hoppas man hittar nått xD
Ska ditt med Zebbe och Elin i alla fall - annars blir det en vanlig dag i skola för min del :)
Igår kom Jonas och Jessica och hälsade på :) de var mycket trevligt, vi spelade monopol, åt och lyssnade på en massa musik - Pp vann rejält som vanligt xD är verkligen inte bra på det där - vad gör jag för fel? Vet e tusan!


Min helg :) spökstad

Publicerat: 2013-01-21 | 16:19:48 i

De inlägget jag la upp nyss skulle kommit upp för cirka en vecka sen xD men ja sak samma! Har inte varit inne så mycket liksom så ja jag skyller på de! Jag ska bli bättre på att blogga igen men det är inte så lätt :)
Idag är det i alla fall måndag och jag kon nyss hem från stan :) var där med Sarah på baken först och sen satt vi på mc lite också :) nu ska jag plugga nutida konst och sedan svenska hade jag tänkt mig och förhoppningsvis vill någon ut och gå med mig senare också eller ja träffas :) kanske inte gå för det är sjuuuukt kalt ute :s
Vad ska jag berätta? Helgen kanske :)
Fredag? Öööh jag har lite dåligt minne xD just de ja jag hade prov... De vill man glöma! Sedan på kvällen eller ja jag han precis komma hem och dra igen så skulle jag Jessica Johanna och Jonas till Natali men de blev till Andreas istället :) det var mycket kul :D tack för en härlig kväll!
Lördag? Började med att jag spelade badminton med hansi - hon klassade ut mig xD hehehe sjukt jobbigt också ;) men det är dock väldigt kul att spela :D
Det får göras om tycker jag!
Sedan på kvällen hade jag och Sarah sällskap till Elin i billesholm för en tjej middag som också var trevlig :))) tack!
Söndag? Helt slut körd var jag och en massa träningsvärk i armar och rygg xD glömde sträcka ut mig efter träningen -smart där :) annars var jag bara hemma och tog det lungt - kollade på film med mamma :) den hete " i skuggan av värmen" lite läskig för den var så verklig men ja den var rätt så bra :)
Okej det var min helg de :) full smokad som vanligt ^^ hoppas ni också har haft en bra helg :) nu ska jag plugga!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1517499/images/2013/pic_50fd5b25e087c3325c0abb7b.jpg" class="image">


Lucha med Elin och spela monopol med Pp! :)

Publicerat: 2013-01-21 | 16:02:25 i

Mysig dag :) bara halvdag i skolan sen drog jag och Elin och lunchade på ebbas :) jag åt en bakad potatis! Mycket gott. Sen snackade vi en massa i typ två timmar men de var sjukt mysigt :) tack för en härlig lunch!
Drog hem och segade lite sedan pluggade jag lite u-lands kunskap :) dock inte så länge börjar istället läsa "storhet och fördom" som jag lånade idag på biblioteket :DD den verkar sjukt bra! Typ som filmen då (a) hehehe!
Pp kom efter de och vi spelade monopol :) de var mysigt! Hon vann rätt så rejält men de var trevligt att umgås! Tack för en härlig kväll :)


musik jag är beroende av (a)

Publicerat: 2013-01-16 | 16:44:04 i Allmänt
Jag tyckte jag kunde ladda upp lite musik som jag har blivit lite halvt beroende av (a)
 

Först har vi "hall of fame". Gillade den inte jätte mycket när jag hörde den första gången men nu är jag typ beronede av den (a)
 
 
Andra har vi "747". Lyssnade på den typ första gången idag och jag blev käääär :D

 
Tredje och sista har vi "socker" som jag har hört en massa gånger XD Men för tillfället kan jag inte sluta droga den (a)
 
Annars idag har jag varit i skolan och lite så :) Efter det stack jag och Sarah till Espresso House och fikade och pluggade, sedan stack vi till MC och åt lite till, höhö. Tjockt värre ;)
 Nu är jag hemma och pluggar på U-landskunskap :/ det suger!

Stolthet och fördom - tatuering

Publicerat: 2013-01-15 | 08:17:35 i

Ännu en dag avklarat :)
Igår stack jag hem från skolan och letade efter en bok som jag trodde vi hade hemma. Det hade vi inte :( den heter i alla fall "stolthet och fördom". Har nyss lånat den på biblioteket :)
Sedan kom Jonas hem till mig och vi lyssna typ på musik :) sedan lagade mamma mat så vi åt lite. Tack för den dagen! Tatuerade Jonas också :D


Min helg !

Publicerat: 2013-01-14 | 15:44:39 i

Då var det skola igen då :) tänkte börja berätta om min helg!
Fredag: skola och sen på kvällen var det förfest hos Joel och efter det drog vi ut :) det var niiice :D tack mina sötnosar!
Lördag: var hemma och slappa sen kom Jim hem till mig :) vi kollade på film med mina päron :) tror den hete typ "city of Ember?" Typ något sånt xD den är inte värld att se då jag behöver inte komma ihåg namnet (a)
Söndag: klockan ringde och jag och Jim gjorde oss klara för att dra till simhallen :) Sarah och Jens hämtade oss 11, sen drog vi till Landskrona badet :D det var super mysigt! Tack så mycket för en härlig dag :) på kvällen var vi bara hemma och tog det lungt - pluggade lite också :)


Wiiiiiiii

Publicerat: 2013-01-11 | 11:27:39 i

Wiiiiihoooooo lycklig jag är!!! :D fick reda på att jag har VG i religion :DD


Nutida konst

Publicerat: 2013-01-11 | 10:10:38 i

Har för tillfället nutida konst med Annika och ska se en liten film som var en av dem första biotgraferna :) ganska coolt!! Sen har man mega håla :( ska nog göra min loggbok!
Nu ska jag jobba lite :)


RSS 2.0