lovetohateme -

Hemma igen från Kreta!

Publicerat: 2012-07-28 | 18:39:14 i Allmänt
Hej!
Sorry att jag har varit osocial men jag har varit på Kreta i en vecka med mamma men nu är jag tillbaka :D hoppas ni har haft det jätte bra i alla fall.
På kreta så badade, solade, åt och sov vi mest och jag läsa två böcker, eller ja en och en halv ;D Jag läste klart "Kärlekens historia", som är en av de aldra bästa böcker jag har läst HELT KLART!
Sen läste jag "Lilla Stjärna" som var en kostig bok. Vet inte riktigt om jag gillade den eller inte. Kan inte bestämma mig. Men i alla fall Kärlekens Histora! LÄS DEN om du inte har det, det är såååå värlt de! :DD
Ikväll ska jag ner i stan och träffa Sarah och gänget kanske? Är inte rikitgt säker än! Vill ju träffa alla och jaa faaan vad krongligt det blir då XD hehehe
Ha det så bra i alla fall!
 

Mot Kreta

Publicerat: 2012-07-20 | 13:31:49 i Allmänt
Packat och klart. I morgon så åker jag och mamma till Kreta en vecka :D Kommer bli riktigt skönt att komma iväg och få lite sol på sig! Känns lite konstigt men det kommer bli riktigt sköööönt!
Annars dessa dagarna har jag inte gjort jätte mycket, träffat kompisar, tränat och haft det helt normalt, om man nu kan ha det.
Kanske ska åka och hälsa på Anna idag i Torekov, hade varit riktigt roligt att se hur och var hon jobbar :) För när vi kommer hem nästa vecka är hon inte där längre. Så det är bara idag kvar ;)
 

Hot hot hot! :DD

Publicerat: 2012-07-16 | 23:07:07 i Allmänt
Igår var en riktigt chill dag :) Var hemma och to det lungt och bara hade det skönt och sen på kvällen gick jag på bio :D Vi såg Rock of ages och den var riktigt bra! Många bra sångare och riktigt awesome låtar!
Denna killen vid namn diego boneta var med och spela huvudrollen och jag gillade hans röst. Och han utseende :D Riktig snyggig! DREGEL!
Bild från filmen och så tänkte man att han kanske är sån snygg i en film och sen inte utanför men han är riktigt riktigt snygg utanför också ;)
ÅÅÅÅH han är super het! hehehehehe
Okej ska chilla (a)
Idag: träffade jag Linnea i stan och vi tog en fika och snacka en massa, riktigt trevligt måste jag säga. Sedan efter det stack jag hem till PP och hon färgade håret så jag chillade där och när hon var klart stack vi ner i stan för att möta jonas och för att äta på MC efter de :D Det var gott men väldigt mättande xD
Vi bestämde oss för att ha myskväll med gänget men det var inte så många som kunde så det blev, jag, jonas, PP och Joel och vi satt och spelade kort, åt popcorn och snackade en massa :D
Min härliga dag de ja :)
God natt på er! :D

Musik är vackert

Publicerat: 2012-07-15 | 14:15:34 i Allmänt
Igår så stack jag ju på fest hos Alfred med Habba, PP, Joel & Robert vilket var nice till en början. Har varit på roligare fester men ja, de var väl helt okej. Var roltigt att träffa Alfred för han hade man inte sett på länge och han var en annan person. Vid två stack jag och habba för vi pallade inte mer. Så hon bestämde sig för att sova i min soffa :D Det var  nice, vi låg och snackade en massa innan vi somande! Alltid trevligt ju!
Idag vaknade vi och åt frulle och lyssnade på en massa underbar musik som jag inte viste att jag hade på min spotify! Tack Olof för listan, helt awesome låtar! :))
Ikväll ska jag på bio med mamma, pappa och Anna :) Vi ska se "Rock of ages".
 

Torsdag, Fredag, Lördag

Publicerat: 2012-07-14 | 18:20:48 i Allmänt
Konstig dag måste jag säga.
Tänkte berätta vad jag har gjort  förgår, igår och idag :)
Igår, torsdag: Sov länge och vid kvart i fem träffade jag jonas :) Vi var hemma hos mig och lagade mat. Det blev kycklingfilé, pomes, rosa sås, ärtor och brokoli! Det var riktigt gott, lite lagad mat är alltid gott :D
På kvällen så stack jag, PP och Louisa till Landskrona för att se Maskinen. Vi köade dock i tvåtimmar men det var värdet de för vi stod längst fram nästan i mitten.
Fredag: Vaknade sent, och träffa Robert för vi skulle på bio och vi såg Cocpit, den var rolig :D Sen drog vi hem till mig då också Joel och PP kom och vi satt och snacka. Efter ett tag bestämde vi oss för att dra ut i stan så vi tog tåget in och där träffade jag Hurtig :D Så vi berstämde att vi skulle träffas på tisdag! Sen stack vi till The tivoli och deras Rock bar, det var nicenice!
Lördag, idag då; Mamma och pappa kom hem och jag vaknade, gjorde mig i ordning och drog ner till Knutan för att gå lucia tåg :) Jul i juli! Men ja, det blev inte av för ja det kom inget folk. Jag stack därför hem för att äta, jag och mamma åt nudlar och där efter lite choklad puddig som jag gjorde igår. Ikväll ska jag till Alfred - på fest med PP, Habba, Joel och Robert :)
Kollar just nu på, How I meet your mother och parallt Pluto Nash!
Nice nice :)

Dagarna går

Publicerat: 2012-07-11 | 12:08:48 i Allmänt
Ja, vad har jag gjort denna veckan. 
Fredag: var det fest hos louisa och Johanna så det var trevligt. Eller ja typ :) det var mycket nice folk i alla fall och det gör ju rätt mycket. 
Lördag: mamma och pappa åkte till Kroatien så då vaEdet dax att vara hemma en vecka själv. Jag träffade Julia på kvällen och det var nice :) vi spelade Sims 3! Det var trevligt. 
Söndag: träffade jag Robert på dagen och vi spelade kort med min syster och andre som var här och hälsade på :))  på kvällen så kom Johanna också och vi spelade minigolf på den nya på görningen :D sjukt nice var den. Sen snackade vi om en mAssar konstiga saker som vi brukar göra xD
Måndag: Sarah åkte till Grekland, kommer sakna henne!!! På kvällen stack jag och PP till Kristianstad och kollade på rix fm fetstilen där och åt på mc :)) det var en massa mysiga artister :DD riktigt mysig kväll, tack PP!! 
Tisdag:vaknade i tid och stack till Malmö för att träffa min farmor, vi åt gryta och gickräder efter och hämtade lite saker hon behövde, och där efter köpte vi bakelser och fiskade :D var jätte mätt när jag satte mig på tågethem :) på kvällen så kom en del av gänget och vi grillade och spelade kort :D det var riktigt nice, men ryggen tog lite stryk :p 
Ondag: det är ju idag :) ska träffa PP och hansi och vi ska till Ängelholm och äta :)) kram! 
 
Nu ska jag gå :) kram! :D

Dag 1

Publicerat: 2012-07-07 | 19:47:50 i Allmänt
Dagen: vaknade kollade två filmer och ätit pizza. Det var nog de. Fält en tår eller två.

RSS 2.0