lovetohateme -

Till dig Dotti <3

Publicerat: 2013-10-31 | 18:20:08 i Allmänt
Hej, Detta inlägg ska jag endast göra för min söta Sarah, min dotti vill att jag ska göra det. Lovade göra det för cirka en vecka sen men men.. mitt minne är som en ko. Eller något i den stilen. 
Aja, St ives är underbart. En söt och väldigt vacker liten stad. Det finns inte så mycket att göra och när man väl gör något speciellt så får alla reda på det. Det är så liten denna staden är men jag gillar det i alla fall. 
Alla människorna är också väldigt pratglada vilket jag också gillar :) 
Vad har jag nu gjort de senaste månaderna då? 
ööh.. Jobbat på The tide house, vilket är ett litet lyxhotell precis vid hamnen. De är dessutom också insperat av svensk design vilket är lite häftigt tycker jag. Väldigt väldigt fint hotell, och rätt så dyrt. Där jobbar jag 4-6 dagar i veckan dock bara 5 timmar om dagen så man ska inte klaga i alla fall. 
Om jag inte jobbar slöööar jag med en bok, eller ett ritblock i handen, umgås med folk på backpackers eller umgås med pojkvännen :) 
På onsdag kvällar går jag oftast på live drawing som är kroki, detta är svårt som tusan men också väldigt roligt och intressant så jag gillar det verkligen. Jag lär mig nya saker varje dag! :) 
På fredagar finns det ett så kallat rollerdisco. Detta är då ett disco där folk klär upp sig i 80-90tals kläder och sätter på sig rullskisko och kör runder. Det är sjukt roligt :)) Dessutom dricker man en massa slash ice med någon fin drink i :) 
Dock denna fredagen - i morgon så kommer det istället bli fest på The balcony som är en av de "stora" barerna i st ives. Det är HALLOWEEEN FEEEST :D Jag ska klä ut mig till WOLF! Taggar sönder på detta. Det som också är lite coolt med det är att systern min har gjort alla dekorationer och det riktigt coola dekorationer :) SÅ jag tror detta kommer bli awesome! ^^ 
Idag är det dock riktiga halloween men jag håller mig hemma och taggar i morgon istället. 
För cirka en vecka sen var Mathilda här - Annas vän och det var roligt :) blir ju att man gör mer saker då. Saker man inte tänker på att göra när man bor här. 
Har också varit i Penzance några gånger - det är då en lite större stad cirka 30 minuter här ifrån och där kan man göra normal shopping och lite så ;) Lite lättare. Är också en mysig stad men jag gillar st ives bätter, helt klart!
Okej jag tycker det är ett rätt så bra sammandrag men om jag kommer på mer så berättar jag :) Och lovar att skriva oftare (a) Jag bara tänker inte på det när jag är här och gör en massa annat :) 
puuuuussss <3
Till min älskade Sarah, dotti och älskade kompis <3 

Små prat.

Publicerat: 2013-10-06 | 19:23:30 i Allmänt
Jag tror det är dags att blogga lite. Jag menar jag måste väl skriva något antar jag. 
Tänkte börja med att vissa denna låten. 
 
 
Anledningen - för att jag tycker den är vacker. Mycket vacker faktikst.
Det är bra föresten. Eller ja om man inte tänker på tandvärken men sånt får man väl ignorera antar jag. 
St ives är vackert. Fortfarande. Jag gillar verkligen detta stället, allt med detta stället. Även de dagar när det är kallt, regningt och blåsigt. Jag tycker nästan om dem dagarna ännu bättre. 
Det är en bra anledning till att bara vara.. Som idag. Jag bara är. Är mig.
Klockan här är 18.12, hemma 19.12. Den timmen gör rätt mycket skillnad. 
Ska nog inte sitta här så länge till. Ska umgås, vara social. Försöka prata om annat än min onda tand. Inte så lätt som man kan tro. Men i morgon, i morgon slipper jag troligen ha ont. 
Tycker också man ska lyssna på.
We built this city,
Bara för att det är en klasiker och bara för att den är faktikst är bra. 

RSS 2.0