lovetohateme -

St ives och lite bilder!

Publicerat: 2013-07-13 | 14:17:35 i Allmänt

Då har man flyttat till back packers :) det är... Annorlunda! Inte van vid att bo med så mycket folk :s och speciellt inte folk som är höga non stop xD aja detta kan jag klara! Kommer ju inte vara här så mycket - kommer förhoppningsvis jobba en massa och typ umgås med folk!
Idag har jag sökt jobb och läst lite på stranden :) lagade också min första maträtt på backpackers :) det blev tortelini :D mumms mumms!
Har också internet här vilket är sjukt nice! (: så här kommer lite bilder!


JOBBBB!!!

Publicerat: 2013-07-05 | 21:14:52 i Allmänt
Mamma och pappa åkte idag så nu får jag stå på mina egna fötter och klara mig själv men det kan jag nog klara :) Idag har varit en bra dag! Började med att gå runder och fråga efter jobb och när jag var i en affär så var det en sjukt nice kille som visste att en annan kille behövde folk :) så han gav mitt CV till honom och efter typ en timme ringde han mig och ville träffa mig :D Han sa att jag får provjobba i hans glassbar och sen om jag klarar det bra kan han ge mig heltids anställning :) Så jag hoppas jag klarar det! Der börjar i morgon så är väldigt taggad! 
Annars idag har jag varit på stranden med Anna och Fraser och jag har fått färg :D LOVE this good väder nu :D 
Äntligen är det sommar och sol! :D

Annars innan detta har det blivit utflyckt till the eden prodject som är typ två stora växthus med tropisk regnskog och en med väst värdens klimat :) Det var häftigt att se! Ehm.. har typ inget minne känns det som, har varit med om så mycket med allt stannar inte i huvudet :P
Men ja sitter på the balcony igen och dricker mitt te och äter lökringar ;) har blvivit lite beroende av dem faktiskt ;) haha! 
Just de ja, vi var på tate museum :) Det var riktigt häftigt - älskar konsten där! :) var vackert, det är btw det stället min syster jobbar på! Vi såg en balett som var inspelad och den var så vacker, jag dog så fin den var! I´m in love! I början var den bara konstig men den blev sjukt bra! 
ja det är nog det som har hänt den senaste tiden.. och ja jag glömde ta med min externa hårddisk :/ sorry inga bilder idag häller -.- näst gång!! :D

RSS 2.0