lovetohateme -

Suger

Publicerat: 2015-03-21 | 18:52:50 i Allmänt
hoj! Samma samma!
Okej igar hade jag mitt test shift och det gick ganska bra! :) Tror dem gillade mig, undrar bara om jag var tillrackligt oppen for att fa jobbet. Hoppas bara pa ett positivt mail fran min chef som han da kommer bli. hehe 
Annars imorgon har jag ett annat skift jag ska testa pa. Sen vet jag att det finns en till resturang som vill ha mig. Men vi far val se! :) de blir sakert spannade! 
Hur ar livet for er? 
Saknar Sverige lite faktiskt. Inte det kalla vadret och inte alla konstiga svenskar men alla underbara mysiga vanner och familjen man har.! Men tycker verkligen om st ives sa storm trivs samtidigt.
Vet inte riktigt vad jag ska beratta. Anatar att jag ska ta en till promenad snart och mota upp andis :) Sjukt nice vader! Sol och harligt!!
Blir glad av denna sangen sa jag tankte att jag skulle dela med mig av den!
 
Enjoy!

rullar pa

Publicerat: 2015-03-19 | 17:26:56 i Allmänt
Hej! Inga bokstaver fortfarande ;) antar att de blir lite spannade.
Okej livet rullar pa. Jobbar och soker lite mer jobb. Imorgon ska jag gora ett test skift sa det blir spannade. Lite nervos faktiskt. Sen har jag pa ett annat stalle pa sondag ocksa. Det blir en fullbokad helg helt enkelt och sa klart ska jag jobba pa hotellet ocksa! :) Men det ar bra! Jobb ar ganska nice om man taker efter.
I alla fall. Ska chilla lite nu sen ska jag ta en promenad for det e helt underbart vader! 
Oh just de! Imorogn ska det bli total solformorkelse har! COOLT! Har inte sett en san innan tror jag. har sett nar det e lite men i morgon bitti kommer den :D 
Och det kommer vara "Super moon" sa manen kommer vara jatte stor!! :D :D Taggar de!

ojda

Publicerat: 2015-03-16 | 16:57:48 i Allmänt
hej! Jag lever!
Hehe
Okej for det forsta sa andvander jag andis dator sa jag har inte vara fina bokstaver men det far ni leva med. 
Haromdagen sa var jag klumpig igen. Jag var arg och iriterad sa jag bestamde mig for att ga pa en promenad och sa tog jag med mig tva stora soppasar ocksa. Jag tog pa mina klackar och gick. Kandes skont att komma utanfor dorren och bara andas. Jag gick till trappan men kom inte langre an sa. Jag trilla, snubbla, tappa balancen och foll. Fy tusan vad ont det gjorde. 6 trappor ned framlanges, landade pa knana. Och i all otur sa har vara trappor metal langst kanterna sa det gjorde sa sjukt ont. 
Dessutom fick jag tva stora soppasar over mig. Bestamde mig snabbt for att ringa nagon ovh be om hjalp. Men som oturen jag hade sa har vi ingen mottagning i vart trapphus sa jag fick helt enkelt forsoka stalla mig upp igen. Det gick men det gjorde valdigt ont. Kom hem och Andis som fortfarande var sur hjalpte mig med oppna armar. Jag har san tur att jag har honom. Sa lite tur i oturen antar jag. 
Criss hjalpte mig ocksa. Bra att jag har sa fina killar. :)
Okej de var de de. Jag lag i sagen i tva nastan tre dagar sen var det dags att jobba igen. Gjorde forsta dagen idag men det gick ratt sa bra. Jobbar hela veckan ut och tror nog det kommer losa sig! Sa jag heade tur kan man saga. Jag emnar jag hade kunnat sla i huvudet och svimmat men jag hade tur. Eller ja mer tur an otur enligt mig. Lyckan! 
 
Okej ma inte daligt for min skull! som sagt jag lever och jag jobbar sa allt ar bra!
Puss och kram skumbannan

Rekomederar!

Publicerat: 2015-03-11 | 12:48:10 i Allmänt
Hej! 
Nu har jag varit lite duktig idag också. Fick en jobbintervju igår som skulle ske idag så jag stack till "Sloop in" Som stället heter och dem verkar ganska trevliga :) Det är en pub mitt i stan och den är ganska mysig men har hört lite skumma saker om det bara XD Dock har jag ju fler intervjuer på gång så vi får väl se vad det blir tillslut. 
Har i alla fall en test dag på Sloop in på fredag kväll så det blir säkerligen intressant. Vi får väl se hur det går med det hela.
Jag rekomenderar verkligen att komma ner till St ives under en sommar i era liv och jobba lite. För det första är det ett underbart ställe att bo på och för det andra är nästan alla människor här super duper trevliga att ha och göra med så det känns inte jobbigt att leta jobb. Så defenetivt rekomenderat. Dock så finns det en STOR sak att ha i hjärnan innan man åker ner hit.
Det är så underbart här att man kanske fastnar precis som jag :) Och det är förmodligen en av de bästa sakerna som har hänt mig så jag klagar inte! :) Lever liver helt enkelt!

tipp topp!

Publicerat: 2015-03-09 | 19:39:47 i Allmänt
Hej!
Skriver från St ives igen, känns skönt att vara tillbaka :) Började nyss jobba också, dock är det inte alls mycket att göra nu så finns inte mycket att göra på jobb. Så istället söker jag andra jobb som jag kan göra på kvällarna. I alla fall. Idag har det varit en effektiv dag :) Eller ja det känns så i alla fall. Svårt att bara sitta stil liksom. Så idag vakna jag typ vid 10 då Andis gick till collage. Så jag bestämde mig för att istället för att sova att göra saker. 
Jag tog mig en dusch och fixade mig för att ta en promenad till affären och lite runt i stan bara för att jag ville. Köpte saker jag behövde också till vårt lilla hem :) Sedan drog jag hem igen men innan jag hann ta av mig skorna så ringde Rosie och undra om jag kunde komma till hennes jobb och lämna sojamjölk till henne som hon hade glömt. Och jag hade inget speciellet planerat så jag gjorde de och så snacka vi lite. Dog hem för det regna. Kom inanför dörren igen då Criss och Ed kom påklädda och redo att dra. Frågade mig om jag vill med till deras jobb och dricka kaffe så jag följde med :) Tänkte att kaffe kan ju vara lite gott ibland.
Sedan gick jag och Criss på en promenad genom stan och bara snacka om livet lite. Har inte träffat honom så mycket sen jag kom tillbaka för han har jobbat hela tiden. 
Kom hem igen och satte på en maskin tvätt och fixade rummet lite. Insåg att jag måste börja leta kvälls jobb så jag gjorde det. Efter cirka 2 timmars letande kom jag på att jag hade fotograferat ett ställe med en mail adress på dören som sökte folk så jag skrev till henne :) Efter 1 timme svarade hon och gav mig hennes nummer. Så jag ringde henne och imorgon har jag en jobb intervju på en resturang som lite mitt i smeten :) Det som var så bra med detta jobbet är att dem söker folk som kan jobba helger och kvällar och det är precis det jag söker också det det passa ganska perfekt. Hoppas dem är trevliga och att dem gillar mig. 
 
Okej! Det var idag de ;) Nu sitter jag bara här och chillar lite. Andis kom precis hem så spenderar lite tid med honom och med hans musik! :) Sjukt bra musik faktiskt! Han blir verkligen bättre och bättre destomer tiden går. Han är dock lite galen.. hehe 
Han gillar att prata, verkigen gillar att prata men jag tror det är bra för jag är ju inte så glad för att prata och dessutom har jag lärt mig mycket från honom. 
lever livet helt enkelt! 

RSS 2.0