lovetohateme -

Ankomsten till St Ives!

Publicerat: 2013-06-30 | 14:07:58 i Allmänt
Ja då är man i england :) Känns väldigt annorlunda och väldigt underligt men det är på samma gång väldigt roligt att vara här. VI landade i stansted och hyrde en bil där och började vår LÅÅÅÅNGA resa till St Ives. I och med att det redan var eftermiddag när vi kom så körde vi inte så långt och övernattade istället :) Vi åt på en jätte mysig bar och det var jätte nice! 
Nästa dag fortsatte vår resa och jag tog mig en åksjuketablett så ja det mesta jag såg var insidan av mina ögonlock , haha. Men det var också tur för det var välidigt kringliga vägar. Vid 17 kom vi fram till st ives och jag blev förvånad av hur stort det är :P Okej det är inte stort men det är större än vad jag hade tänkt mig om man kan säga så :) 

 Vi gick runder lite och jag fick se vad jag skulle sova hos min syster och lite så :) Såg hur stället såg ut och sedan åt vi på the balcony som är ett av ställena min syster jobbar på. Det var mycket god mat! Detta stället hade jag verkligen kunnat tänka mig att jobba på, nu ska jag bara söka också. Men det ska jag ta tag i idag. 
 
Igår åkte vi på festival i pencaz (tror jag det stavas) för dem hade deras midsommar, som varar i 10 dagar så vi var där den näst sista och det fanns en jätte söt parad där också med massor av småbarn från olika skolor :) 
Vi hittade också ett matställe som var vädigt festevaligt och det blev nuddlar för min del, väldigt skumma var dem :P haha!
När vi kom tillbaka till st ives så stack jag och syrran och vilade oss lite. Sedan stack vi till mamma och pappas lägenhet och åt mat där :) jag tycker det var mycket gott :D Vegetrariskt för min skull, GULLIGT !
Vi satt kvar där rätt så länge och pratade om en massa intressanta saker (: Men jag och anna bestämde oss vid halv ett att vi skulle kolla runder lite om det var folk ute - för det var lördag :) Vilket det också var :D Vi tog en drick och pratade med lite folk  (: Det är inte det lättaste att förstå en full engelskman xD men jag försökte så gott jag kunde, och efter några ursäkter förstod jag rätt så bra :) 

Idag sitter jag bara här på the balcony och pratar med vänner medans syrran jobbar och mamma och pappa vandrar runder, vilket jag faktiskt inte orkade göra XD haha! Jag vet, jag vet. Jag är slö (a) 
 
Nästa gång ska jag försöka ladda upp lite bilder - lovar! 

Imorgon bär det av!

Publicerat: 2013-06-27 | 00:47:11 i Allmänt

I morgon drar jag! Mot England och där efter st ives! :D ska bli riktigt roligt! Får se hur länge jag stannar :))
Det har varit midsommar med fest, hejdå mys och träffat alla vännerna som inte kom på det också :) härligt att få träffa dem innan man åker :)
Idag har all tid gått till att packa och fixa inför resan.
Lite bilder i allmänhet :))


Dagen efter

Publicerat: 2013-06-23 | 03:19:51 i Allmänt

Idag väckte pappa mig och jag slappade ett tag hemma innan jag mamma och pappa åkte till skogen och gick en runda :) det var mysigt!
När jag kom hem duschade jag och sedan hämtade Pp mig och vi stack och handla mat :) sedan kom vi hem till henne och lagade mat, det blev fiskpinnar och stuvade makaroner :) riktigt gott!
Det blev jag Pp Johanna Daniel och Robert som var hos Pp :) mycket trevligt! Sedan spelade vi buzz, både med vanliga frågor, musik och med robotar :) väldigt roligt i alla fall :)
Slappade en massa också och åt chips och sånt xD
Nu är jag hemma och klocka är 03.18.. Kanske borde sova :s inte bra, inte bra :s aja! Godnatt!
Alltid svårt med dagen efter!


Midsommar!

Publicerat: 2013-06-23 | 03:12:48 i Allmänt

Då var det midsommar :) det började med att jag fixade en blomsterkrans och fixade inför att våra gäster skulle komma:) dessa var Berit, Gösta och familjen Nilsson :) först gick vi till parken och hade picknick sedan dansade vi kring midsommar stången :) sedan stack vi hem och spelade kubb! De vuxna åt sill och potatis medan jag åt sesam nuggets och potatis (: sedan spelade vi mer kubb :)
Vid 10 stack jag till Louisa :) där träffade jag Elin, Robert, Olof och några fler. Det var nice till en början men det gick utför helt enkelt och ja jag stack hem vid halv ett! :) kollade film med pappa och gick och la mig vid halv två!
Bilder: från midsommar


Mycket har gjorts idag :)

Publicerat: 2013-06-20 | 23:09:28 i Allmänt

Idag väckte mamma mig vid 12 och de var riktigt varmt :)) så vi stack till stranden, jag doppade mig två gånger :D det var första doppet för i år! Vi åt också glass och solade - riktigt mysigt :) sedan handlade vi på maxi och det blev en massa mat :p sedan lagade jag mat -blev tomat soppa :) blev helt okej, lite för stark :) sedan gjorde jag knäckebröd :) har varit en riktig mamma idag.
Kollade också på film med mamma och pappa han kom hem om en midsommar :) den var rätt så rolig faktiskt!
Nu segar jag framför teven och somnar nog snart, helt körd idag :p


Jun. 20, 2013

Publicerat: 2013-06-20 | 00:22:38 i Allmänt

Idag har jag tagit det lugnt hemma hela dagen :) sedan vid fem kom mamma och pappa hem så vi stack till farmor för att fira henne på hennes födelsedag :) Grattis grattis grattis :))
Vi åt jordgubbstårta och kakor och jag drack kaffe - det var gott :o menas detta med att jag gillar kaffe igen? :s inte bra!
Vi var där i två timmar och var med om ett rejält åskväder sedan åkte vi hem igen :) mysigt var det i alla fall!
Kom hem, snacka med mamma och pappa och tog det lugnt med pappa medan mamma gick och la sig :)
Bilder: fjomp från idag :)) - kanske passar man med lugg? ;)
Och sen sån penna vill jag ha!?


Hoppsan

Publicerat: 2013-06-18 | 23:13:00 i Allmänt
Skulle bara be om ursäkt. Bilderna blev inte så som jag trodde. Så första bilden är från igår och resten är ifrån idag :) Jag har så lätt för att få dåligt samvete så kände att det inte var någon idé att dra på det.
 
Hihi mamma lärde mig att skriva f och t i skrivstil :D (jag vet jag är dålig) Plus att skriva ett och tecken (&) och att skriva en g-klav. Lite bra att kunna antar jag :) Nu ska jag bara börja använda mig av det också :))

Igår och idag i en blandning :)

Publicerat: 2013-06-18 | 21:41:49 i Allmänt

Gårdagen blev också en bra kväll :) stack och träffade Elin, Mikis och Sebastian på görningen där vi satt och snacka och jag drack en cider :) det var mysigt :)
Tack :))

Idag väckte pappa mig för att Sarah var i telefonen :) vi bestämde att vi skulle ses efter ett tag. Så jag tog det lugnt hemma och träffade Sarah och vi stack till gröningen :) där låg vi och solade i en och en halv timme :) sedan drog vi och åt stekt ris i Stadsparken, det var riktig gott :) tack för en mysig kväll :))
Sedan solade jag hemma först själv och sen med mamma! Det var vääldigt varmt för det blåste inte alls :s
Ja, sen duschade jag och jag och mamma åkte och handla! Nu är jag lite död xD så får se om jag orkar göra något kväll :p

Första och andra bilden från igår :)

https://cdn2.cdnme.se/1517499/7-3/pic_51c0b703ddf2b34fa5e66f78.jpg" class="image">


And now what?

Publicerat: 2013-06-17 | 21:16:36 i Allmänt
Vad har hänt idag? Inte speciellt mycket faktiskt :) Gick upp lite tidigare för att ville inte sova bort hela dagen. Satt och kollade lite "How i meet your mother" och så innan jag stack till stan för att träffa Elin :) Vi fikade på espresso house och snackade en massa! Sedan följde jag med henne till tandläkaren, för hon hade en tid där :) Det var trevligt att träffa henne lite. Sedan har jag varit hemma, solat, umgåtts med mina päron och tagit det lugnt. Och nu är jag jävligt trött på de -.- vill typ gå en runda eller något men det känns inte som om någon kan. Eller vill halv 10 på kvällen.. kanske inte är så konstigt egentligen det är väl bara jag som är lite för sen att fråga. SKIT också!!

Segdag :)

Publicerat: 2013-06-16 | 23:38:33 i Allmänt

Slapp dag - yes! Vaknade vid 12 :) segade hemma i typ två timmar sen åkte jag och mamma till väla för att fixa tackkort från studenten :) dem blev fina tyckte ja!
Sen köpte jag också - ett par byxor, två klänningar och en bikini :) tack mamma!
Växlade också in lite lotter och köpte glass :) jag vet gillar inte det egentligen men blev sjukt sugen :)) träffade också Elin helt random och det var trevligt :) i morgon ska vi ses igen :D
Sen kom jag hem och skrev adresser på alla kort och klistrade dem :) Mariana och Joakim kom och hämtade mig :) vi stack hem till dem och kollade på en film :) "dead man down" hette den och var sjukt bra ^^ det var med bra skådespelare också vilket alltid är ett plus :))
Bild: från filmen :)


Baksmällan 3

Publicerat: 2013-06-15 | 20:47:50 i Allmänt
Nu har jag äntligen fått min dator :D Tack pappa!
Idag vakna jag vid 11 och gjorde mig i ordning så att jag och pappa kunde åka iväg. Vi kollade runder lite och köpte mig min dator och jag älskar verkligen den! :D lagom stor och väldigt söt :)
Sedan stack vi till biltema och köpte lite stuff. Vi stack sedan hem och åt och jag fixade lite med min dator :) Träffade där efter bång och vi hämtade ut biljetterna, köpte snacks och såg "Baksmällan del 3". Den var riktigt rolig och så värd att se! :D Skrattade en massa gånger! Trodde inte den skulle vara så rolig men det var den verkligen (: Det var min dag det. NU ska jag nog bara sitta hemma och slappa :) orkar inte göra något annat liksom.
Hoppas ni också har haft en bra dag :)

Bröllopsdag! :)

Publicerat: 2013-06-15 | 00:25:51 i Allmänt

Dagen började med att jag gick en runda med Jessica till city gross för att handla frukost :) sa hejdå och önskade henne en bra resa :) sedan stack jag hem, åt och kollade två filmer, kan inte namnen just nu :p
Tvättade, duschade och diskade gjorde jag med. Sedan kom Mariana och underhöll mig lite och så stack vi till henne :) körde och köpte en blomma och fick sjus hem :) tack <3
Mamma och pappa har bröllopsdag så vi bestämde oss för att äta gott :) åkte till maxi och handlade lite god mat :) det var mysigt! En öl och trevliga föräldrar, så kan man inte klaga :))
Grattis till 27 år som gifta!! :D :D
Stack där efter till Ramlösa station och tog bussen hem till Mariana :) dem lagade mat och sen såg vi en film :) den var bra! Pratade en massa och hade en trevlig stund :))
Nu är jag hemma och är helt slut så tänker sova! Godnatt :)


The last song

Publicerat: 2013-06-13 | 08:58:49 i Allmänt

Vad har jag hittat på?
Skulle egentligen träffa Sarah men det blev ändrade planer och ska se henne nästa vecka istället :) så jag sov länge, slappade, läste, duschade. Sen ringde mamma och fråga om jag ville med på väla så vi stack ditt :)) det blev en tröja, två blusar och ett linne ;) tack mamma <3 Mamma köpte också ett par skor och en klänning :) vi köpte också en smoothie från naked juice bar :D mumms!!
När jag kom hem var jag helt slut så mamma fixa mina ögonbryn och sen såg jag "the last song"... Det var längesen jag grät så mycket till en film! Men fy tusan vad bra den var!! :D har aldrig orkar se den men nu äntligen sådär några år försent (a) men så bra!! :D om man inte har sett den så ska den ses!!! ^^ det där är en order! ;)
Sen somnade jag gått för man blir trött av att gråta


Jun. 11, 2013

Publicerat: 2013-06-11 | 14:34:36 i Allmänt

Igår, dagen började med att jag möte Sarah på GA och vi gick till arbetsförmedlingen, det gick väl bra :) fick prata med en dam och säga vad jag ville och så sedan var man registrerad och fri att söka deras jobb. Sedan stack jag och matade Hannas katter :) kom hem och chillade i några timmar sedan träffade jag Johanna :) vi pratade lite och så sen bestämde vi oss för att gå en runda i det fina vädret. Där mötte vi på Louisa och vi gick ännu en runda med henne! :)
Stack därefter hem och åt och sedan kom Louisa, Johanna och bång hem till mig :)) vi pratade en massa, kollade youtube och åt lite snacks :)) mycket trevligt! Tack för denna bra dag! ^^ mår redan bättre!

Idag väckte mamma mig vid 1 och jag insåg att jag hade ont i halsen :( men efter lite tabletter löser det sig! Strepsils is My friend :)
Duschade och nu har jag ätit. Ska sedan till mammas vän och fika sen får man väl se vad som händer efter det :)

Bild: bara för att han är så jävla snygg!!! :D :D


En mycket bra och mycket dålig dag

Publicerat: 2013-06-09 | 23:19:21 i

Idag var jag uppe halv 9 och duschade och fixade mig :) sedan stack jag hem till Hanna och matade hennes katter:) super söta som alltid!! :)
Tog där efter bussen hem till Jonas :) han visade mig sötaste spelet någonsin! "Dumb ways to die" heter de och alla borde spela det!! :) höhö. Vi pratade också en massa och kollade lite på "My little ponny" hahaha ;)
Stack där efter till stan och möte Elin. Det var den jobbigaste träffen någonsin... Fuck
Hem och hämtade min laddare och stack sedan till Mariana och Joakim :) vi handlade och hyrde en film :) så det blev tortolini och en konstig gangster film som jag inte kommer ihåg vad den hete men den var helt okej ;p sen visade jag Joakim mitt söta spel ^^ han verkade gilla de :))) drack och smothie -se bild! Den innehöll spenat, bannan och päron. Mycket godare än vad de låter - LOVAR!!
Nu ska jag sova och taggad arbetsförmedlingen i morgon -.-'


RSS 2.0