lovetohateme -

Hemma, hemma

Publicerat: 2014-02-21 | 01:42:55 i Allmänt
Då så. 
Jag är hemma igen. Hemma. Ja det är konstigt, väldigt annorlunda. 
Idag var jag och mamma på teater i alla fall. Vi såg "i sista minuten". Den var rätt så bra, några roliga skämt i alla fall :) 
Mysigt att gå på teater tycker jag. 
I morgon ska jag ha lite folk hemma och bara ha en mysig kväll med chips och dippa tillsammans med lite spel och en massa prat om allt möjligt :) 
På lördag ska jag hem till bång och fira att han har fyllt 20 år! Grattis ännu en gång! Sedan efter det så blir det utgång. Det ska bli trevligt :) 
Ja? Vad annars. 
Jag saknar England, jag saknar st ives och jag saknar Andis. Väldigt, väldigt, väldigt mycket! 
Aja! Kram på er så länge! Från sista dagen i st ives och vägen hem. 

Bilder från st ives :)

Publicerat: 2014-02-11 | 17:12:15 i Allmänt

Tänkte uppdatera lite bilder! Duktig jag är va? :)) 

Natt och dag? E

Publicerat: 2014-02-11 | 03:07:44 i Allmänt
Dag eller natt. Natt eller dag. 
Varför kan det inte kvitta när jag vill vara uppe eller när jag vill sova. Det ända som skiljer är lite ljus. 
Dessutom har jag roligare på natten. Jag kan var vaken både dag och natt! Eller natt och dag det kvittar. Enligt mig är det samma sak. 
Natt som dag. Kanske lite svårare att se. Kanske lite mer osocialt men men. Det är ju bara mörkret som gör skilland.. Eller? 

Is alcohol worse than ecstasy?

Publicerat: 2014-02-10 | 20:06:31 i Allmänt
Såg nyss en dokumendär som handlar om droger. Sjukt bra och väldigt lärorik! Den är bra! se den! 

 Is Alcohol worse than ecstasy

 
---------------------------------
 
Sitter på backpackers och funderar över vad folk tycker om mitt rum.. som de kollar inn just nu. Konstig känsla. Jag menar mina prylar är där och privatliv. Det är som att kolla på mitt privatliv och det är väldigt konstigt. 

Deprimerande jag vet.

Publicerat: 2014-02-10 | 19:00:50 i Allmänt
Om du har en bra dag läs inte detta. Jag bara säger det. Läs det inte. Din dag kommer inte vara lika bra längre. Så nu har jag varnat er också. Varnart er för mig. 
 
 
Jag har tänkt och tänkt och tänkt. Jag ska åka hem. Men jag vill inte. Boka biljetterna. Alla tider är klara. Allt är utskrivet men jag vill inte hem. 19 februari är om 9 dagar och jag vill inte. 
Kan inte tiden gå långsamare. Det kommer vara jobbigt. Jag kommer må skit. Säkerligen gråta de första 5 timmarna och sova resten med alla mardrömmar som kommer poppa upp. 
Jag vill inte åka hem. 
Idag ska det komma någon och kolla på rummet jag bor i. Någon som ska ta över. Någon som ska ha mitt rum. Där jag bor. Hemma. De ska ta mitt hem ifrån mig. Usch och blä. Detta är en väldigt väldigt dålig dag. 
9 dagar..? Och sen då? 
Hemma i en vecka sen kommer jag vilja springa där ifrån. Sluta somna av att jag gråter mig till sömns. För att jag vet att killen jag skulle kunna göra allt för är 14 timmar iväg. Fan. Jag vill inte. Jag vill inte göra detta igen. 
Det gör så ont. Det gör så ont att veta att jag kommer vara hemma om 9 dagar. Sitta i mitt rum i källaren och gråta mig till sömns. Fan.

RSS 2.0