lovetohateme -

nervös

Publicerat: 2015-01-19 | 13:38:46 i Allmänt
Som en ovanlig dag. Jag skriver igen. Två dagar i rad. Jag antar att jag är nervös.
Jag är mer nervös nu än vad jag var förra gången. Även om jag inte riktigt kan fatta att jag ska hem så känner jag nervösiteten stiga i min kropp. Fjärilarna i magen börjar flyga runder. 
Jag tror jag är nervös för jag inte än vann vid att resa med någon annan. Jag menar egentligen borde det vara lättare för man är två som håller koll. Men man måste hålla koll på varandra och det är ju svårt kanske?
Okej ta ett hjupt andetag! In och ut. In och ut. Andas julia andas.
Det blir nog bra! Måste börja planera också! Vad jag ska hinna med i sverige och vad jag ska hinna med under veckan som rosie är där! Vad ska jag visa? Förslag?
 

Tankar

Publicerat: 2015-01-19 | 01:06:37 i Allmänt
kära blogg. 
2 dagar kvar tills jag åker hem igen. Det har varit en underbar tid här dem senaste två veckorna. Bara umgås och ha det riktigt mysigt. Som att ta semeter! :) 
Jag ska vara hemma i en månad och lite till. Det är nästan lite obehagligt när man tänker på det. Självklart ska det bli roligt att träffa alla och låta alla träffa Rosie som följer med i en vecka. Men det känns så länge liksom. En hel månad. En hel månad utan min kära påg som jag bara gillar mer och mer för varje dag som går.
 
Måste dock tänka på det posetiva för annars börjar jag väl böla igen antar jag. Jag ska ju få träffa Marianas bebis! Det kommer bli sjuuuukt roligt :D DÅ kommer tiden antagligen gå väldigt fort! 
Sen att umgås med alla vänner, det är alltid mysigt. Sedan mamma och pappa så klart! 
Det kvittar liksom var jag än är. Om jag är i England saknar jag vänner och familj i Sverige men när jag är i Sverige så saknar jag människorna i England, och aldra mest Andi. Att någon man bara ha kännt i två år kan betyda så mycket. Så mycket man kan känna för en ända person. 
Folk som känner mig vet att jag blir ganska kär ganska snabbt i dem flesta men detta är så annorlunda liksom. Han och jag. Vi två. Tillsammans! Det är ju helt underbart. <3
 
För cirka ett år sen, kanske lite längre skrev jag en dikt. Min första. Eller ja min första jag faktiskt tyckte var helt okej att vissa upp.
Så här går den: 
"When i close my eyes we are still tougether. 
In my dreams we are laying close to etch other.
Smiling and saying it will last forever."
 
Jag tror jag var hemma när jag skrev den. Jag skickade den till dig. Du sa attt du behövde text till en sång :) Tror inte du använde den men jag fastna för den. Den förklara verkligen nästan precis hur jag kände då. 
Ibland så. Ibland kan jag komma på ganska fina saker. Önskar bara att min älskade man skulle gilla den lika mycket som jag. 
Men det gör inte så mycket :) Bara glad att jag skrev den för oss.
Godnatt. vi hörs när jag är redo att berätta mer :)

förslag?

Publicerat: 2015-01-11 | 16:31:24 i Allmänt
Så vad händer i livet? Jag har bara en sak att säga. Fötter. Det är det som händer, fötter. Tår kanske till och med? med eller utan nagellack? kanske gammalt nagelack som håller på att fall av. Sådant man inte orkar fixa. 
Dem är kanske stora fötter eller stora händer? Vad gör man med stora fötter och händer? Man skaffar sig stora skor och stora handskar! hehe
Nä men inte mycket som händer faktiskt. Chillar i england. Försöker bestämma när vi ska göra saker och ting. Försöka planera lite innan man kommer hem ;) 
 
Lyssnar på konstig musik med min lilla man. Kolla bara in sidan KEXP Så fattar ni nog vad jag menar. Lyssna på lite olika så förstår ni mer! Några väldigt bra men väldigt många som inte är så bra. 
 
Måste börja packa inför resan hem. Och som jag sa innan så måste jag planera lite.
OM ni har några förslag på vad man kan vissa i Helsingborg, Malmö? på en vecka nu sådär på vintern.Vill ha mysdagar också såklart men känner ändå att vi borde hitta på grejer och jag borde vissa saker och ting. Så Förslag är väldigt välkommna. 
Måste packa. Men vad behöver jag egentligen ta med mig? Inte så mycket alls. Har en massa kläder hemma och jag borde ta med mig mer hit istället. Bra ide. bra ide.
 
Idag. Idag orkar jag inte göra mycket. Finns inte mycket man kan göra nu såhär på vintern. Allt är dött och blött. Allt är stängt och closed. Jag vet inget man kan göra alls. Men det är väldigt mysigt här. Vara med min man är ju härligt!
Puss och kram 

Annorlunda men samma

Publicerat: 2015-01-06 | 22:10:21 i Allmänt
Same same but diffrent. 
Det är ju alltid så. Fram och tillbaka och sen samma igen, fram och tillbaka. Men till slut hamnar jag med dig så det blir nog bra. Två var läänge! För länge! två och en halv månad kommer vara aldels för mycket! :/ Så konstigt!
Det kommer bli mer och mer svårt dessto mer vi är på skillda vägar. Du gör nått och jag nått annat. Vi bara blir olika liksom. Inte för att vi någonsin var lika men jag faller för dig varje dag :) 
Le en gång och kolla mot mitt håll och jag sitter fast i dina armar ännu en gång!
 
Börjat lyssna på sjukt skumma saker också XD Musik som jag inte alls innan och nu är jag helt galen i dem! Kolla in dessa UNDERBARA låtar! :D
 
Och en till!
 
Lyssna och njut!

RSS 2.0