lovetohateme -

hihi(aa)

Publicerat: 2010-01-24 | 00:40:42 i Allmänt


Vi skulle då fotta och jag fick en skrattatack så ja det e därför jag ser ut som jag gör xD HAPPY!!
Pussisar och Kramisar<3

haha XD

Publicerat: 2010-01-24 | 00:38:43 i Allmänt


Hahaha som sakt vi hade kul xd<33 Mobba inte bilden ^^
Pussisar och Kramisar<3

JULIA :D

Publicerat: 2010-01-24 | 00:37:20 i Allmänt


Det var med denna sööta saken jag var med idag :D<33
Pussisar och Kramisar<3

Träffa Julia

Publicerat: 2010-01-24 | 00:35:18 i Allmänt

Heej <3

Idag vaknade jag av min dumma väckarklocka. Skulle vara på fritan klockan 10.00 så vaknade halv 9 gjorde mig i ordining sen stack jag till fritan med Hansii, hennes pappa körde oss (y)

Kom till fitan och satte upp lappar om loppis som vi var där för. Det kom väldigt mycket folk och vi sålde väldigt mykket saker, mykke bra! När jag kom hem från fritan var jag hemma i 10 min sen ringde Julia och frågade om vi kunde träffas och det kunde jag^^ så jag träffade henne. Vi åkte ner i stan och fikade på espresso house, jag åt en cholkad blolle och en en Capichino. Julia åt en cheas cake och en drika som jag inte vet vad den heter ^^ haha.

När vi kom hem så vara vi hemma oss mig, vi spelade TP. Julia skulle hem och äta så vi pausade och jag åt osså. Hon kom tbx när hon var klar och då spelade vi klart. Julia vann två gånger,haha! Så bra jag är asså!

Vi skrattade väldigt mykke osså till massor av konstiga frågor,hahahahahahhaa typ dog xp(kommer bilder sen)

Käkade en massa godis osså,haha kul det med :p

Sen kollade vi lite av en film sen stack Julia. Just nu e jag sjukt trött snackar med Gabiiz på msn, vilket är kul men e så trött att jag fattar halv sju :p

Tack för en underbar dag Julia<333

Pussisar och Kramisar<3


Sjuk....

Publicerat: 2010-01-20 | 17:44:16 i Allmänt

Heej<3

Idag var jag hemme från skolan p.g.a att jag måde skit igår och i morse... :/

Igår gick jag o la mitt klockan ca:19.00 och sen sov jag hela natten. Men ändå var jag trött när jag vakande och mamma sa att jag inte skulle till skolan idag. Så jag somnade om och sov tills Gabiiz ringde och undrade var jag var berättade att jag var hemma för att jag måde dåligt. Gick upp efter det och hade sjukt ont i huvudet... tog ett äpple och åt det sen gick jag och kollade tv i ca 5min. Innan jag fick mer ont i huvudet och sket i det :s
Gick ner på mitt rum och försökte plugga lite och det gjorde jag osså tills jag hade så ont att jag tog en ipren och gick och la mig igen.
Vaknade av att pappa ringde och sa att han var på väg hem så jag gick upp och väntade på honom. Han kom hem och han trännade sen käkade vi lite. Jag åt inte mykke! Kan inte vara hungrig vet inte vf :s
Just nu sitter jag här och väntar på att pappa ska duscha klart så jag osså kan göra det och förhoppningsvis må bättre av det.
Hoppas alla andra har mått bättre?? :p
Kramar<3
ps; ni får inga pussar vill inte smita xD


plugg,plugg och åter plugg :s

Publicerat: 2010-01-19 | 18:01:05 i Allmänt

hej<3 

 Dåligt med uppdateringar igen :s Jag vet jag vet...

Jag har läxor i alla ämnen och det e sjukt jobbigt plus att jag är förkyld och har ont i huvudet, så det är inte så bra med mig. Just nu lyssnar jag i alla fall på musik och försöker göra min spanska... så det blir bara ett kort kort inlägg just nu^^ kanske lägger upp mer om jag hinner :S

Pussisar och Kramisar<3

PS; någon som e bra på spanska som kan hjälpa mig (aa)


Mobil :D

Publicerat: 2010-01-16 | 12:18:38 i AllmäntDet är denna mobilen jag har nu! :D

Pussisar och Kramisar<3


Hur lyckas man?? :O

Publicerat: 2010-01-16 | 12:15:30 i Allmänt

Heej <3

Slut på skolan, en vecka i skolan har varit sjukt jobbigt nu blir det skönt med helg ;D

Börjar med att berätta om igår. Igår i skolan halkade jag och tog mot allt med min hand, det gjorde sjukt ont och jag kunde inte röra den :/ fick ett bandage av en lärare. Hjälpte inte mykke men lite i alla fall. Sjukt öm i min hand i alla fall.

Så jag e lite handikappad i min högra arm, varför just höger man gör allt med höger ju. Aja men det börjar i alla fall bli bättre. Efter skolan träffade jag Gabiiz vi pluggade svenska och sen satt vi vid datorn och hade kul. Jag läste osså gamla berättelser Gabiiz hade gjort. Sjukt kul var det asså.
Vi käkade korv och pomes och kollade efter det på Let´s dance. Det var rätt kul, länge sen man kollade det. Sen i pausen då det e nyheter så fick jag ont i magen så jag tog en ipren :s
Efter Let´s dance så satt vi vid daton och jag satt och höll på med min "nya" mobil. Det är Gabiiz gamla mobil som nu är min :) (y) älskar den mobilen asså! Vet inte vf men den e så bra bara ^^
Sen sov vi (aa) blev sjukt trött!

Idag då så vaknade jag tidigt av att ha ont i magen gick upp och tog en ipren sen låg jag bara och kollade TV medans Gabiiz sov ;D
Väckte Gabiiz efter ett tag och gjorde mig i ordining sen hämtade mamma mig och vi åkte hem och åt bullar, gott gott (y)
Just nu sitter jag få här och håller på med min nya mobil och snackar med folk, och musik så klart ^^ jag är  osså sjukt sötsugen :s

Pussisar och Kramisar<3


Jag..

Publicerat: 2010-01-14 | 19:47:28 i Allmänt


Gamal bild men ändå, den vissar att det e kalt i alla fall för det är det! Min kamera på bild :D<3
Pussisar och Kramisar<3

Skolan..

Publicerat: 2010-01-14 | 19:45:16 i Allmänt

heej<3

Sorry för att jag inte har lagt inne på länge. Jag vet att jag alltid säger så.. men jag menar det! Nu e det skola och det tar VÄLDIGT mykke tid, och helgen som kommer nu kommer jag vara helt fulbockad :s

Stackars mig.. men det kommer bli kul ändå xp.

Måndag;
 Idag var det då skolan började och det var sjukt segt när man kom hem så var man sjukt trött också så jag gick och la mig tidigt. Jag stuntade också i att simma för jag hade sjukt ont i halsen och jag var då trött.

Tisdag;
 Skola idag med då. Började tidigt och åkte pulka med skolan :p jag gillar inte det så jag åkte inte men det var kul att kolla på alla andra. Sen när jag kom hem var jag sjukt trött igen. Dushade sen gick jag och la mig.

Onsdag;
 Idag var det en normal dag, men när jag kom hem så fortsatte jag med mitt flyttande ner till Alex rum har gjort alla kläder nu, jobbigt värre! haha :p sällan jag säger saker e jobbigt.

Torsdag;
Det är då torsdag idag då jag vaknade rätt tidigt gjorde mig i ording och gick till skolan, var för halt för att cykla som vanligt då ^^ Efter skolan var jag hemma i 30 min för jag slutade sent och då åkte jag, mamma och pappa och kollade på ett gymnasium. Värkade helt okej, men det var nytt så jag vet inte riktigt än vi får väll se.

Pussisar och Kramisar<3

 


Första skoldagen :/

Publicerat: 2010-01-11 | 22:15:52 i Allmänt

Heej<3

Idag börjar skolan igen efter jullovet, sista terminen i 9:an :D

Så skönt. Bara så ni vet kommer jag inte kunna vara alls duktig på att lägga ut för alla läxor vi kommer få. Men jag ska försöka lägga upp ett inlägg per dag. Kommer nog inte lyckas men det e mitt mål.

Idag var det i alla fall första dagen i skolan efter att ha haft lov i 3 veckor 3 sköna och snabba veckor :s Så det blev att lyssna på frågorna " vad har ni gjort på lovet?" och " vad fick ni i julklapp?" haha alla lärare sa det typ det var lite jobbigt. När jag kom hem så började jag med att käka 2 makor med salami på och kolla lite TV. Sen så började jag packa för jag ska flytta hela vägen ner i källaren in på min brors rum för han e inte hemma så mykke så jag sor det (aa) Haha ^^ Tack Alex. Om ni inte har flyttat innan(som jag inte har gjort) så e det jobbigare än vad man tror. Ska i alla fall sova nu.
Pussisar och Kramisar<3


WE

Publicerat: 2010-01-09 | 14:10:25 i Allmänt


Ja, Gabiiz fottade mig och henne när jag sminkade mig ^^
Pussisar och Kramisar<3

ja..

Publicerat: 2010-01-09 | 14:08:26 i AllmäntHär läser jag för Gabiiz, mamma mu i mörktet xp haha

Pussisar och Kramisar<3


Bara för att...

Publicerat: 2010-01-09 | 14:06:59 i Allmänt


Okej den mörka är min och den ljusa är Gabiiz xp
Fötter som fötter xp
Pussisar och Kramisar<3

Gabiiz :D

Publicerat: 2010-01-09 | 14:05:04 i AllmäntHär ser ni då Gabiiz och hennes nya frisyr. Riktigt sööt tycker jag :D

Pussisar och Kramisar<3


RSS 2.0