lovetohateme -

fredag, lördag - wiiho dag

Publicerat: 2012-09-29 | 15:13:01 i Allmänt
Så där ja :) då var det lööördag!
Men vi börjar med i går fredag. Gick i skolan som vanligt och sen efter skolan så gick jag och Sarah på intervju igen för att göra vårt projekt arbete. Det var mysigt och gulligt denna gången också :)) hehe.
Efter det så åkte jag hem till Jonas och vi lagade mat, sedan kollade vi på "Bridget Jones Diary" den var riktigt roligt och blev ännu bättre när man kände igen sig ibland :) Sen snackade vi en massa! :D Tack för en trevlig kväll!
hehe det är såå jag ;D
 
Idag vaknade jag av klockan som ringde klockan 10 för att jag skulle hinna duscha :) Jag stack ner i stan där jag köpte biljetter till mig, Johanna, Jonas och Jessica till Cabare Candy Club! Kommer bli jätte roligt att se den!
Sen köpte jag en kaka och en kaffe som stöd för Cancer fonden, jag vet jag är duktig :D hehe
När jag hade gjort det så kollade jag på en modevisning som var i stan som Sarah skulle vara med i för ja det var textil gruppen då :) Dem var jäääätte duktiga :DD
Efter det gick jag, Sarah och Annie och åt på City Wook i stan, det var super gott! Liksom kyckling och stekt ris :D wiiihooo !
 
Nu är jag i alla fall hemma och har precis skrivit mitt CV och ett personligt brev så nu satan ska jag söka jobb över allt :DD hoho hoppas jag får JOBB :DD
Ja ska snart göra mig i ordning för Andeas inflyttningsfest sååå vi hörs och stööörs ;D Ha det jätte bra ^^

studentmössor

Publicerat: 2012-09-27 | 20:57:53 i Allmänt
Jaaa vad har man gjort idag då. Skola som vanligt, vi fixade studentmössor och det var ju coolt!
Ja, sen efter skolan så var det kulturpiloterna.Och nu har jag fixat loggboken eller ja lite till av den. Så det blir nog bra!
Ja, god natt.

SPEX, redovisning och IKEA!

Publicerat: 2012-09-26 | 21:47:32 i Allmänt
Ja idag var det då SPEXfoto i skolan :D Det var riktigt roligt" :D Vi hade 80-workout video som tema så jag hade badträckt, stumpbyxor, benvärmare och stort fluffigt hår! Riktigt kul faktiskt!
Senare på dagen - inte lika roligt så hade vi redovisning i samhälle, men ja det gick helt okej :) Så jag är faktiskt nöjd med restulatet.
När skolan var slut så stack jag ner i stan och fikade med habba. Sen efter typ en timme träffade vi PP på knutan för att sticka till IKEA och göra bissnins :P haha kan inte tala om vad ÄN (; Ehm, ja det var KUL som in i! skrattat så jävla mycket idag asså ^^ Sen fikade vi och åt på IKEA också, köttbullar liksom! GOTTGOTT!
Ja, nu är jag hemma! Har ont i bennen av allt vandrande så nu ska jag gå och sova :) Har också precis skickat in min loggbok i samhälle :p
Dessa två sötnosarna var jag med idag :D
(gammal bild)
God natt

pust och stonk

Publicerat: 2012-09-25 | 18:05:11 i Allmänt
Kom nyss hem från stan där jag fikade med Habba och PP :)
Nu ska jag plugga samhälle för i morgon är det redovidsning och sen på torsdag ska jag ha verktygsprov som jag måste plugga till. Såååååå nu måste jag sätta igång så det blir något gjort, krameEn!
 

Min helg!

Publicerat: 2012-09-24 | 21:00:41 i Allmänt
Jag har inte berättat om min helg kom jag på så jag tänkte göra det.
Frågan är bara vad jag gjorde i fredags XD jag har dåligt minne! Eller jo nu vet jag!
Först så var jag och Sarah och intevjuade på Bergalid, vilket var super mysigt! Jag fikade med gänget :) Typ några timmar och sen hängde jag hemma med pappa och gick och la mig rätt så ridigt för jag var trött :p
Lördagen då? Jag träffade Jonas på dagen ett tag och vi kollade film, såg "Men In Black 3" den var ritkigt awesome" :D rolig också! Sen så träffade jag robert och vi gick en runda :) Sen stack jag hem och chillade med pappa tills han skulle jaga(mamma var och vandrade). Ja därefter vilade jag ögat lite sen kom bång och då kollade vi mer film XD en jätte skuuum film men det var lite roligt :P
Ja sen sööndag :)
Har jag ju redan berättat - städat, pluggat och SIMMAT :D Och gissa vem som har träningsvärk :P
Nu blir det i alla fall HIF - MFF!
HEJA HIF!!! :DD

Tvätta, diska, träna och simma, jag är ju duktig :)

Publicerat: 2012-09-23 | 22:08:14 i Allmänt
Har inte gjort så mycket idag eller jo men inte sånt man komma ihåg :) har tvättat, diskat och simmat.  Ehm ja det var det jag har gjort, eller ja har pluggat också så har varit rätt så duktig :) det var skönt att träna i alla fall :)

Skolan - svenska?

Publicerat: 2012-09-21 | 09:44:26 i Allmänt
Skola - svenska. Sjukt tråkigt, ska försöka göra ett tal på 5min och jag har inte en bannaning om vad jag ska skriva om för jag kan inte referera till texten för den handlar inte om det jag gillar att prata om och då blir det ju inte bra :P Så vad gör man då?
Jaja efter skolan så ska jag och sarah intervjua för vårt projektarbete (:     sen ska jag nog fika med gänget om jag orkar vara i stan till 16... det är ett bra tag.
Får väl göra lite nytta. Om jag kommer på nått xD

Veckan jag glömde skriva om :)

Publicerat: 2012-09-17 | 19:38:41 i Allmänt
Vad har man gjort sen senast :) plockat svamp med mamma och pappa, det var gott för pappa gjorde en god gryta. Ehm, ja jag har sätt nya "mission imposible" hos Mariana :) varit i skola.  Som vanligt då! Och hade gänget över :) det var nice! Ja det var nog det :) jag vet att jag är seg på att blogga men  så kan de vara ibland nÄr maantar annat för sig :) 
Snart ska jag hem till Julia och spela spel :) det kommer bli nice hoppas jag! Annars denna veckan så har jag planerat att träffa humle på onsdag :D! Ja, annars vet jag inte riktigt :) 
 

Lite roligt ändå (:

Publicerat: 2012-09-12 | 16:49:25 i Allmänt
Hahaha så awesome! ;D
Kom nyss hem från skolan - fikan med Sarah som vi gjorde efter skolan och värsta random saken hände :P jag och Sarah planerade vårt projektarbete och så kommer det en kille och sätter sig med oss och börjar snacka en massa, om vad vi går och vad vi gör? Och massa sånt :p Han var ju trevlig men det var lite skumt XD
Han var vist 91a och sånt men jaja, bra att man kan vara social ju (:
Nu ska jag plugga samhällskunskap, psykologi och naturkunskap :) roligt vaaaaa? :D
 

Kreaktivt

Publicerat: 2012-09-07 | 17:26:16 i Allmänt
Är detta inte bara det coolast man har sett :o jag tycker det är helt underbart!
Folk är så kreaktiva! Jag vill också vara så kreaktiv att jag börjar brodera i mackor :D
Den är såå vacker, på något underligt sätt!
 
I alla fall, skola idag - sen blir det ju helg! Jag har inte gjort särskilt mycket men när jag kom hem så började jag på min loggbok. Rätt svårt att veta hur man ska göra men det blir nog bra :)
Så nu har jag varit duktigt och pluggat. Har också skrivit loggbok till Uganda saken och gjort klart Designen eller ja faktan :) Precis som vi skulle! :)
 

Inget

Publicerat: 2012-09-05 | 20:39:14 i Allmänt
Gick inte alls bra med plugget... Det jag trodde fanns på datorn fanns inte där :/ jag blev ledsen! Aja i morgon kanske jag hinner plugga annars blir de väl en plugg helg typ xD ha det bääääst

Dagarna soooom går och går

Publicerat: 2012-09-05 | 16:49:42 i Allmänt
Sitter och försöker ta mig i kragen och börja plugga! :/ Det suger! Jag har i alla fall skickat in naturkunskapen men måste dock plugga design nu och så kommer man inte på vad hemsidan heter -.- varför är alltid mitt minne på topp :O eller inte.
Ja annars idag har det varit skolan och sen hemma och kollat på tv och nu försöker man plugga då.
I morgon ska jag se match på Olympia :D Någon landskap var det vist, mellan Sverige och kina - coolt ändå asså! Och att dem ska spela här i helsignborg och att man ska se dem är fett :D Kommer bli nice nice! :D
 
Igår så pallade jag inte plugga så jag fika i stan och ville inte dra hem efter det häller så jag umgicks med habba och Robert :) Vi turade några gånger och snackade en massa blaja :) Sen när jag skulle hem så följde vi först Johanna och sen följde jag Robert för att jag skulle låna en bok :) Först boken av The Hunger Games :D Den verkar riktigt bra!  Och självklart läser jag den på engelska (a)
De var min dag igår det :D
 

Bara på låtsas!

Publicerat: 2012-09-01 | 18:58:18 i Allmänt
Snart kommer vännerna :) kommer bli roligt :D
Ville bara informera (a)
 
 Jag har blivit helt galen i denna låten,  njut!
Bara på låtsats - Hoppas hoppas
De här är härlig glad musik :D

Hatar rubriker xD

Publicerat: 2012-09-01 | 15:23:37 i Allmänt
Hej :)
Glömde blogga igen. Men ja igår var det skola som vanligt :) sen var jag med Sarah i stan, vi var på espresso house och fikade sen drog vi till UM :) efter det stack vi hem till Sarah och kolla lite på tv :) 
Vid 18 stack jag hem och åt med mamma :) sen kom Jonas hem till mig och vi kollade film "dark shadows". Sen snacka vi en massa och lyssnade på musik :D tack för en awesome kväll/ natt/ morgon :D 
Ja idag har jag inte gjort så mycket, vi segade när vi vaknade och sen duschade jag och följer Jonas till Ramlösa :) nu sitter jag vid tven och försöker chilla med min onda mage :s 
Ikväll var det planerat att gänget skulle komma men ja vi blir inte så många för alla kunde inte :/ men i alla fall jag, Jonas, PP och Joel :) det blir nog trevligt ändå! Ja ha det gött så länge ^^

RSS 2.0