lovetohateme -

Trött, men det är det värt! :D

Publicerat: 2010-04-11 | 20:37:39 i Allmänt
Heej :)
Så sjukt trött jag är idag, det är helt sjukt. Jag var inte trött nyss men allt kommer ju på en gång, väldigt jobbigt insåg jag att det var osså.
Vi börjar med gårdagen tycker jag. Jag träffade Nalle(jojo), min man(Jessica), Bång och Frida vi skulle ha picknik men det var för kalt att sitta ute så vi satte oss i Nalles rum och hade picnik där. Blev sjukt mätt, sen skulle fida hem. Och sen vissade sig att jag skulle hem till Hanna efter så vi drog ditt. Louisa kom med då :D
Så vi stack till City Gross och köpte två engångsgrillar, marsmellows, korv, bröd och dricka(enerige dryck och cola). Sedan började vi grilla i Hannas trädgård, och det blev sjukt kalt efter ett tag så vi movade oss och gick en runda. Sen skulle folket hem men jag pallade inte gå hem så jag sov över hos Nalle. Nice nice på det då, men det var ju lite trångt men det får man väll leva med ;o och det var sjukt kul.
När vi vakande nästa dag så åt vi frukost och gjorde en massa test i Frida tidningar, hahaha! Det var sjukt kul som vi skrattade asså :)
Jag tror det var en av dem längsta sakerna jag har varit med en kompis någonsin vi var i 24 timmar och 5 min, men vi hade kul hela tiden så det känndes inte så länge och vi hittade ju på mykke ju :)
Jag fortsatte hem till Gabiiz och vi sminkade oss och jag plattade mitt hår för det såg HEMSKT ut! Fy FAN!
Vi gick ut och skulle fotta men så blev det inte vi gick och sjöng duetter på Rent i stället och kom på nya veriationer, haha! Nice nice ;) Eller vad tycker du Gabiiz??
Pappa ringde mig och var lite sur för att jag inte hade hört av mig på ett dygn så jag stack hem och duschade och nu sitter jag här..
Jag börjar igentligen 12.00 i morgon i skolan men bara för att jag ska till läkare så måste jag vakna tidigt och gå ditt typ halv 10 :O!
Vi får höras ;D
Puss puss<3

Trött!

Publicerat: 2010-04-04 | 00:38:29 i Allmänt

Heej :)

Idag väckte pappa mig av att jag skulle ta pensellin för min fot.

Man ska ta det tre gånger om dagen Morgon, Middag, Kväll. Jag hoppas det hjälper för min fot, det hoppas jag verkligen.

Efter jag hade vaknat kollade jag TV och åt frukost. Sedan pluggade jag SO och försökte fatta det, sjukt svårt.

Sedan var jag inne på datorn och chatta. Träffade bång efter det vi lyssnade musik och snackade. När han stack träffade jag Emelie vi kollade filmen Dum och Dummare komedi en av dem få jag faktiskt gillar. Vi åt också chips och godis till det, mumms på det (y)

Sedan stack vi hem till Emelie och käkade där med, haha snacka om hungrig. Jag kollade också lite av Harry Potter 3. Den är okej, har inte sett hela få ta och göra det någon dag. Sedan stack jag hem och nu kollar jag TV och är sjukt trött så jag tänker sova.

Puss puss <3

 


Hemma igen :'(

Publicerat: 2010-04-02 | 22:54:13 i Allmänt

Heej bloggen!

Nu är jag hemma från Gambia igen. Det var en underbar resa kommer minnas den resten av mitt liv. Snacka om att lära sig mycket på en vecka. Vi var på ett sjukhus, ett barnhem, en skola, en marknad, i byn. På sjukhuset så hälsade vi på gravida kvinnor och en massa söta ungar. Dem hamnade där när dem hade fött, så gulligt.

När vi var på barnhemmet så såg vi också en massa söta barn men dem var på en hela tiden och gillade att hålla handen gjorde dem med. Dem fick kläder, leksaker och en studsmatta av oss och dem verkade gilla det. Men dem var väldigt ha galna tyckte jag för dem drog i alla saker. Det blir väll så om man är för fattig, man blir ha galen.

När vi var på skolan så träffade vi våra brevvänner som vi åt med och kollade på en föreställning som dem hade i deras Aula. Det var nice nice mycket dans och sång. Såligt nog kommer jag inte att träffa dem på väldigt länge nu :(

Vi gav skolan också nya stolar, bord och bindor till tjejerna

Men det var inte sista gången jag såg dem, det hoppas jag inte i alla fall!

Marknaden som vi var på var inte så mycket precis för vi var inte där så länge. Jag handlade ett armband det var typ det jag köpte. Sedan fick jag presenter av mina brevvänner med och det var en klänning, en tröja med en tjol till, ett armband och två halsband plus ett foto på en av dem. Mina brevvänner heter Kaddi och Fatomatta.

Sedan var vi i byn och delade ut kläder och bindor. Det var också rätt jobbigt för dem var också mycket ha galna av sig. Men det var skönt i alla fall för man känner att man gör skillnad i deras liv. Jag hoppas att jag kan ändra mer än det men det var lite i alla fall. Men jag får berätta mer och det kommer bilder.

Puss puss ;)


RSS 2.0