lovetohateme -

H55!

Publicerat: 2012-10-31 | 18:19:41 i Allmänt
Snart ska man hem till Neij och för prata lite och sen är det dax att dra ut till H55 :D
Det blir jag, Sarah, Neij, Johanna, robert, Joel och Linnea! Kommer bli fett ^^ DANSA satan! Kommer bli jätte roligt tycker jag. Annars idag har jag varit hos bång med Johanna och vi kollade på " american horror story" ett avsnitt sen träffade jag Sarah i stan och vi pluggat lite och köpte smink så jag ska bli vampyr! :) hehhe :)

hypnotisören

Publicerat: 2012-10-29 | 23:20:06 i Allmänt
Super duper mysig dag idag med Elin! Jag mår mycket bättre om någon ville veta och det är jag glad över för idag har jag haft en mysdag med Elin :D
Vi träffades i stan och lunchde - sen lunch men det var gott. Vi åt på Mezo! Det var mummsigt ^^ Sedan bestämde vi oss för att gå på bio! Vi handlade en massa godis och gick och såg hypnosititören? haha nä måste kolla upp hur det stavas XD "hypnotisören" så stavdes det vist (a) Thank you google :D hehe
Ja efter det och mycket skratt på toan så åkte vi hem till mig, och kollade en massa youtube klipp och ritade lite! Det var också fett mysigt! Hoppas det blir flera sådana dagar med dig!! :D Kram bannan!
Hehe Persbrandt var ju med :D
 
 

Föddelsedags fest och utgång med Anna

Publicerat: 2012-10-28 | 17:49:14 i Allmänt
Hade en mysig dag igår. Vaknade vid 12 för att anna väckte mig :) Lite senare stack jag till Kulturpiloterna för vi skulle ha Zombie speed datening. Men tyvärr kom igen. Blev lite ledsen i ögat men så kan det gå.
Senare så stack jag hem till Hansi för att fira hennes föddelsedag, det var ritkigt nice :D Vi åt god mat och jätte god efterrätt! Tack så  mycket :) Hon verkade också bli glad för sina presenter också vilket var bra! :)När dem andra stack ut senare så hämtade jag Anna hemma och vi gick ut och tog en öl. Det var mysigt!
När jag vaknade idag så mådde jag riktigt dåligt! Mådde illa, hade ont i huvudet. Inte så bra. Men jag hoppas verkligen att jag mår bättre i morgon! Jag vill ju umgås med mina vänner! :p
Aja, det var mina två dagar här. hehe!

Grattis HANSI i efterksott :D

Publicerat: 2012-10-26 | 18:31:47 i Allmänt
GRATTIS HANSI 18år!! :DD Seg kanske men bättre sent än aldrig!
Har har du en maaasa sööta bilder på dig :DD <3

 

tick tack

Publicerat: 2012-10-26 | 18:11:41 i Allmänt
Julia, 17år
Misstänker att jag blev tappad i golvet som barn. Detta skulle kunna förklara mina humörs svängningar och mitt konstanta gråtande.
Jag gråter när jag skrattar.
Jag gråter när jag är ledsen.
Jag gråter när jag är arg.
Jag gråter när andra gråter.
Jag gråter när spisen gråter.
Jag gråter när jag springer.
Och jag gråter när jag ser på film, lyckliga eller olyckliga.
Jag gråter i vilket fall som.
Trotts detta anses jag vara en väldigt glad person konstig nog.

Kulturen kom till mig när mamma tog med mig på teater för att se en midsommarnattsdröm och detta var nog mitt startskott för att älska kultur. Nu gillar jag all slags kultur.
Kulturpilot för att jag får hålla på med kulturen.
Nicolaiskolan är där jag går, 3 året, bild och form. Jag gör detta för att jag får chans att göra det jag tycker om, att göra smycken. Det är super mysigt och när man väl börjar så har jag väldigt svårt för att sluta.
Jag hör från mina klasskamrater att jag har för mycket tålamod och det kan jag väl hålla med om. Det är väl bra antar jag.

 

 


Så beskrev jag mig igår. Hehehe.

Hehe jaja! Igår i alla fall så var jag i skolan som vanligt - eller nä inte som vanligt hade ju en mega sovmorgon vilket jag behövde! Jag och Sarah tog i alla fall oss till skolan. När jag hade slutat så tog jag mig till kulturpiloterna i regn och blåst -.- det var SVINKALLT!!
Ja, när jag kom in på dunkers så börjadet det regna så lite tur hade jag med mig i alla fall. Sen så handlade jag och Humle lite och satt i hennes kök och drack teeee :D Allitd lika mysigt!
Jag kom hem vid 21 och var TRÖTT. Satte mig i soffan med pappa och kollade TV sen några minuter senare - max en halvtimme så knackar det på dörren. Då är det bång och Louisa som står där. Bång ser för färligt ut, sorrt bång men det gjorde du :) Han hade en "mask" som han hade gjort själv i halva ansiket" -svårt att förklara men i alla fall ^^
Han frågade om jag ville med till Tempel på halloween fest som då var PPP som skulle vara där (party på Procivitas) hehe. Jag tackade jag. Tyckte att det kunde vara roligt. Så  jag "klädde" ut mig till Katnis i hungerspelen för det var lätt. Hade bara gröna byxor, ett svart linne och en pill och en båge som vi gjorde lite snabbt. Men det blev rätt så bra :D
Ja, när vi var där trodde folk jag var vakt men det var trevligt ändå! :))
Det var väl min dag de - åkte taxi hem för vi missa sista tåget -.- men det var chill :D

Idag då: Var i skolan som vanligt. Blev lite drama - tänker inte skriva om det för att jag har respekt. Så ja, annars var det som vanligt. Stack till stan och träffade Habba, vi åt Sabbe, mumms ! Sen köpte vi present. Kan inte skriva om det häller, fall i fall ;) Men det gick nog bra!
kram kram!


Sovis med Sarah en onsdag :D

Publicerat: 2012-10-24 | 19:44:45 i Allmänt
Jaa :p Då var denna dagen också snart över - tycker tiden går sjukt fort nu för tiden asså!
Idag har jag varit i skolan som vanlig. Och det var väl inget ovanligt med det. På väg hem så träffade jag Hansi och Mattias på bussen hem, det var trevligt med lite sällskap. Efter typ en timme hemma så kom Sarah och vi började att plugga projketarbetet - och det är sjuuuukt svårt (a) Fattar typ nada... -.-
Sarah ska i alla fall sova här :DDD Det ska bli askalas! Känns lite konstigt på en onsdag bara men vi har inte första lektionen i morgon så börjar 12.45 hehe helt okej enligt mig!
Vacker bild jag vet :p men det finns inte så många bilder på oss. Vacker i alla fall ;)
hihi jag tycker den är mysig i alla fall!

Jag börjar bli duktig

Publicerat: 2012-10-23 | 18:37:30 i Allmänt
Okej, idag är det tisdag på riktigt. Har inte varit någon speciell dag precis. Lite nervös bara ^^ men det får man vara ibland!  Var i skolan då - hade psykologi prov som jag fick lite ryck på 47 instuderingsfrågor och bara 7 frågor
på provet, ibland undrar man. Men det var ju inte så svårt faktiskt vilket var bra.
Sedan väntade jag i 40 mintuter för att jag skulle ha min sista lektion - naturkunskap och så visade det sig att hon inte var i skolan, igen -.- jag blir såååå trött! Jag vill ju veta mitt PROVRESULTAT NUUUUUU! Eller ja vill och vill men det hade varit skönt att veta om man klarade det eller inte.
När jag kom hem var jag i alla fall duktigt igen, jag tog mig i skinnet och tog en runda och joggade! Jag börjar ju bli riktigt duktig på det här och den här gånge joggade jag mer men det var också jobbigare för att jag har träningsvärk sen innan. Hehehe undrar hur jag kommer gå i morgo xD
Sedan har jag pluggat - naturkunskap och samhälle
Kram kram
 

Rättning

Publicerat: 2012-10-22 | 19:33:51 i Allmänt
Skulle bara säga förlåt till er för att jag blandade dagarna (a) Det är ju måååndag idag hehehehehe så det jag skrev om tisdagen skulle vara samma som måndagen typppp :P hehe jag är lite för trött för att blogga liksom! Så sorry för det - skriver det mest till mig själv så jag inte blir förvirrad nästa gång jag ska blogga :p

Jaa

Publicerat: 2012-10-22 | 18:21:30 i Allmänt
Lördags - superbra dag men ändå dålig?
Var hemma hos sarah och var utklädd till pumpa med en massa mysiga vänner som också var utklädda och det var riktigt trevligt (bilder kommer i morgon) På kvällen drog jag hem för att sova då jag pratade lite med robert om hur galen man kan bli på världen ibland - tack för att du var där! Behövde verkligen det
Söndag - Var jag hemma hos farmor med pappa och vi åt ute sen fikade vi hos farmor och det var väldigt nice :) På kvällen träffade jag bång, habba och Neij - vi trillade med en kundvangn som vi hittade ute :p hehehehe busiga vi är (a)
Måndag - skola som vanligt - sen kom jag hem och plugga psykologi.
Tisdag - vilket är idag - var i skolan då och nu sitter jag här och PANIKERAR över att jag inte fattar PSYKOLOGIN som som jag prov på i morgon! Börjar bli JÄVLIGT nervös!
Ja men nu ska jag äta med mamma sen får jag väl plugga lite mer psykologi... BAJS!

Väla- Poertyslam- taken 2 och PUMPA :D

Publicerat: 2012-10-20 | 12:37:27 i Allmänt
Igår var en bra dag! Skola först som vanligt då - sen drog jag och Sarah till Väla och shoppade lite eller ja Sarah gjorde jag hängde bara på. Sen på kvällen var jag på PoetrySlam med Sarah och Neij, den var riktigt nice, dem var super duper duktiga! :D GRATTIS MAJA som vann denna del tävligen! Riktigt niiiiice var den.
Därefter så stack jag och Sarah till bion och skulle kolla "TED" om det fanns platser men det fanns bara två längst fram så vi bestämmde oss för att se "Taken 2" stället. Den var läääääääääskig men bra !
Man kan ju lungt säga att det kittlades i fötterna när man såg denna senen! :o Pirr pirr!!
Aja åter till idag då. Mamma väckte mig vid 10 för att vi skulle ta en promenad - lite luft liksom. Det var skönt, blev varm men det var nice att prova sina nya skor och det var riktigt skönt väder! :D Tack för mys rundan mamma!
Nu ska jag plugga psykologi och i kväll så blir det HALLOWEEN FEST :D
Detta kommer att vara jag :D heheh jag ska vara PUMPA :DD

en dag som vilken som helst

Publicerat: 2012-10-18 | 19:39:32 i Allmänt
Skola idag - inget speciellt att säga om den precis. Kom hem åt och nu ska jag egentligen plugga men det ORKAR JAG INTE ta tag i för denna dagen har inte varit bra.. Bara allmänt. BAJS!

VAD SKA MAN VARA?

Publicerat: 2012-10-17 | 18:51:37 i Allmänt
Hihi dotti bloggade till mig innan idag så ni vet redan att jag var i skolan idag. Efter skolan så satt jag och dotti kvar och klippte ut lite pumpor, spindlar, spöken och fladdermöss som ska få vara med på lördag när det är dax för HALLOWEEN FEST :D Men frågan är VAD SKA MAN VARA????? Ge mig lite insperation. Får inte vara för komplicerat häller ;P Ville vara pumpa meeeeen har ett problem har inte fåra oraga saker hemma :p Så blir lite svåååårt!
Aja efter det så stack jag hem och Sarah kom cyklandes så vi har pluggar lite, jag pluggar psykologi och hon gör faktekning. Nu är jag trött på att plugga men man måste väl antar jag. Och nu är Sarah och träffar en vän så jag ska få plugga lite till sen ikväll ska vi hem till Katya på någon hälsosak XD blir nog trevligt ;)
Kraaaaaaaaaaaaaaaaaam

Halloooj :D

Publicerat: 2012-10-17 | 12:43:32 i Allmänt
dotti här :D:D
nu ska jag å mammi ha samhällskunskap med fröken Daniel :)
hoppas vi får göra ngt riiiiiiktigt skojiiiiigt :D

BTW : Vi klarade våra Religionsprov !!! :D:D:D: omg ! båda två klarade det - erkänn att vi varit duktiga (A)

hehe
xoxo

MASSSA uppdateringar :D

Publicerat: 2012-10-16 | 19:51:46 i Allmänt
Okej ska berätta vad som har hänt sen senast jag bloggade :P Är lite dålig på att uppdatera mig har jag märkt. Jo festen var trevlig, har kommit fram till att jag inte ska dricka så mycket för jag blir ändå bara på dåligt humör. Men ja annars var det en trevligt fest men trevligt folk.
Söndagen - var hemma och seeega för jag kunde inte gå - hade stukat min tååååå hehehehe och har blivit förkyld :/
Ja sen stack jag hem till Mariana och kollade på film som jag inte kommer ihåg vad den hete men den var bra i alla fall :) Ehm vad mer? Jo i går, måndag så var jag i skolan - haltade lite men det gick, sen på eftermiddag / kvällen var jag och PP på MC på ättekulla och åt en masssssssssssssssssa :D

Var ett tag sen men i alla fall ;)
Sen skulle jag vilja TACKA min DOOOOTTTI som fixade min hedder :D LOVE IT :D Hoppas ni också gillar den!
Ex: denna bilden är med :D Och där har vi ju min sötta dotti med :D hoho
Fick också skolfottot idag :S eller ja sån internett sak som man kan kolla så har kansigt blev de ;)
STÖR mig på att jag ler snätt... och att mitt ena öga är mindre än de andra och dessutom så håller jag händerna i midjan - DET ÄR INTE JAG! hahaha xD Aja vad ska man göra :p Gjorde ju bara för att man skulle göra det liksom.
Ialla fall idag har jag varit i skolan då som vanligt- har inte haltat så min fot mår bra igen vilket är skönt! Och så har det varit en RIKTIGT nice dag :) hihi
När jag kom hem har jag pluggat psykologi - i morgon blir det naturkunskap- labbraport och lite mer psykologi ;D



TAGGA!

Publicerat: 2012-10-13 | 15:20:25 i Allmänt
Cabaren var UNDERBAR!! :D Riktigt bra gjort ALBIN!! :DD Jag tyckte den var riktigt roligt och spännande att se på! Självklart se värld!
Ja annars då, joo igår var jag hos Jonas för han hade föddelsedags middag med lite vänner och det var mysigt :) Lite pinsam tystnad ibland men jag tycker ändå att det var trevligt. Mycket GOD mat :DD
Idag är det FEEEST hos PP :DD Kommer bli awesome! :DD hihi jag börjar bli taggad!
Bild från MASKINEN i GÖTEBORG - när vi kööade längst fram i mitten :DDD Minnen!!! <33
Ja det är denna söööta tjejen jag ska till idag :D

RSS 2.0