lovetohateme -

Hej igen

Publicerat: 2014-10-13 | 17:10:28 i Allmänt
Änu en dag har gått och jag är på precis samma ställe igen. Jobbade på morgonen som vanligt. Lätt dag! Inte alls mycket folk och jag hade roligt. Underbart med roliga arbetskompisar, de gör verkligen mina dagar bättre :). Önskar bara att det var samma hemma. Jag menar inte att jag är deprimerad eller så. Önskar bara att det fanns lite mer folk i stan att umgås med under dagarna. 
När man har en pojkvän som antigen jobbar, går i skolan eller umgås med sina lettiska vänner hade det varit nice att kunna ha en vän själv. Har vänner. Självklart. Men alla är upptagna eller bortresta. 
Umgås mest med folket jag lever med. Min pojkvän och hans två lettiska vänner, Kris och Ed. Men för tillfället så är jag ovän med Kris för att han beter sig som han gör och med Ed pratar jag inte så mycket. Vi har liksom inget gemensamt förutom Andis. Killen min.
Annars umgås jag med tre tjejer. Antigen Rosie som är Kris ex flickvän. Det var lättare att umgås med henne när hon var tillsammas med Kris för nu för tiden är hon mest arg och skriker på Kris när jag ser henne vilket är synd :/
Sen har vi Sofie som är en underbar tjej som jag jobbade med innan men hon har flyttat för att börja på univeristet. Hon kommer ner då och då men jag saknar henne! Önskar att hon kunde flytta tillbaka.
Sist och faktiskt minst Rimmy. Bodde med henne på Backpackers när jag bodde där. Nu har jag flyttat och hon har blivit stört förälskad i en killen, dem har till och med flyttat ihop, så henne ser jag inte så ofta. För att vara "Fear enought" jag började med kärleksdealen först så det är ju mitt fel antar jag. Allt annat folk har lämnat staden för att sesongen är över. 
Vad ska jag göra? 
Antar att blogga får bli min nya sysla. Så jag säger HEJ igen. 


Spökstad

Publicerat: 2014-10-08 | 16:13:31 i Allmänt
Hej! Idag är jag ledig hela dagen och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Städat rummet, städat lite i köket och tvättat en maskin tvätt. Vad mer kan man göra? 
Jag behöver inte lediga dagar för det finns inget att göra så jag vet inte vad jag ska göra eller vad jag vill göra. Bara jobba, tjäna pengar och leva livet antar jag :) 
Annars händer det inte så mycket för tillfället. Det börjar bli kallare i luften så man känner att hösten är påväg och man kan se att turisterna åker hem. Så nu är det väl dags för en kall vinter och en spökstad för det är verkligen det man kan kalla detta stället nu. En spökstad. Dock gillar jag det. Känner mig så fri typ XD Svårt att förklara men jag gillar detta stället när det inte är tusen turister som springer runder och ser förvirrade ut. Typ som jag såg ut förra året, roligt att man kan känna igen sig så lätt. Hehe
 
Hehe lite passade tänkte jag väl.

RSS 2.0