lovetohateme -

Malmö med hansi, musik och filmer = full smokad dag :)

Publicerat: 2012-12-31 | 00:47:14 i

Väldigt nice dag idag :) började med att klockan ringde halv nio och jag duschade - efter jag var klar och hade gjort mig i ordning så åkte jag med Alex och Hanna ( hans tjej) till Malmö :) vi hämtade upp mormor :) sedan lämnade dem mig på central stationen och där träffade jag hansi :D vi gick och kollade på bal klänningar :D jag blev lite kär i en av dem (a) ska kolla runder lite till men den ska jag hålla i minnet :) efter det gick vi och åt Kina/ japanersisk mat :) för mig blev de mest shusi :)) gott gott!
Sedan mötte jag upp Hanna, Alex och mormor igen :) vi gick runder lite sen stack vi till bilen och åkte hem :) lämnade såklart mormor först xD
Hemma har jag bara suttit vid datorn och lagt över musik till min mobil 717 låtar :D riktigt awsome! Kollade på två filmer samtidigt :) den första hette "apornas planet" den gamla sorten :) sedan någon komedi om var roligt xD minns dock inte vad den hete :)
Godnatt världen, nu ska jag sova!
Såg denna mega lampan i Malmö på lilla tårg också :)


Min dag :)

Publicerat: 2012-12-30 | 01:01:43 i

En härlig dag idag tycker jag :) vaknade vid 11-12 när brodern min ville hämta kläder i mitt rum-.- eller hans rum eller vad de nu blir xD
Sedan efter frukosten Stack jag och mamma först till Ikea sedan Systembolaget och till slut till väla :) stannade inte så länge men jag hittade i alla fall en nyårs klänning :D den är jätte söt!! Love it! Lämnade också tillbaka en tröja och köpte mig en ny :D hehe! Efter ett tag på väla så stack vi och bowlade! De var jag Anna Alex mamma pappa och Hanna - Alex flickvän :) de var roligt som tusan men jag förlorade rätt så rejält xD men de är jag van vid (a) spelade också lite air hockey :)) förlorade på de med ;) när vi var klara där fick jag sjus till min sötnos, Jim :) han möte upp mig och vi stack hem till honom och kollad film! Mysigt <3
Johan Falk - rätt så bra faktiskt :))
Senare var jag då hemma och kollade på en film som typ hette Något xD men den var bra :)) nu tänkte jag sova! Godnatt! :))


Hos frisören med Elin :)

Publicerat: 2012-12-28 | 15:50:58 i

Sitter med Elin som håller på att färga sitt hår mörk :) värnar på att Johanna ska komma till stan så ska vi göra nått, vet dock inte vad än :)
Annars idag jag jag varit i stan och kollat på kläder men jag hittar inget som vanligt xD tröttar för snabbt på sånt (a) hehehe!


Dagen idag

Publicerat: 2012-12-27 | 13:49:48 i

Idag har jag vaknat och ätit frukost :) nu sitter jag vid tv och väntar på Sarah tills hon är klar :) sen ska vi dra till stan så jag kan lämna tillbaka öron hängen och sen ska jag köpa en tröja med :) de blir nice nice! :)


Tack för idag!

Publicerat: 2012-12-26 | 23:17:13 i

Idag har varit en bra dag. Jag vaknade vid halv tre och fick ett sms av humle som frågade om jag ville ses och det ville jag :) så hon kom hem till mig! De var härligt att få träffa henne igen! Vi snackade, spelade Mario Cart och kollade på en film som heter "eat, pray, love". Den var bra - lång men bra!
Tack för en mysig dag humle!
För tillfället kollar jag på x-men 2 :) gillar dem filmerna starkt :) bara för att jag sov halva dagen så är jag inte trött nu xD faaaaaail!!!

Dessutom härlig utgång igår! Allt var helt galet och så var det en massa folk så allt var galet :) det var i alla fall riktigt roligt tills jag fick er knytnävsslag i ögat - de gjorde ont som tusan xD


Förkylning men fest ändå!

Publicerat: 2012-12-25 | 18:39:36 i

Förkyld!! Hatar att vara det! :( tur att jag har min näs sprej :) (y)
Annars idag har jag städat på mitt rum och tagit det lungt :) fått en massa mysiga filmer av Anna som jag ska kolla på :D de ska bli nice!
Sen ska jag och Sarah dra ut :DD kommer nog bli askalas :)


Julafton är mysigt ändå!

Publicerat: 2012-12-25 | 12:21:44 i

Julafton igår - är det inte helt galet! :) känns inte som de redan var dax för det men de var det vist! Jag fick en massa fina presenter, så som pengar, en bok, kläder i mängder och massa triss lotter :) det var en mysig dag/natt.
Började med att man hjälpte till att laga mat och lite så :) sen åt vi en massa mat! Kollade där efter på Kalle ankasjul :) mys efter de ^^
På kvällen kom tomte Anna och besökte oss. De var riktigt härligt! :)

Tack min söta familj <3 de var en underbar jul!


Tusan också

Publicerat: 2012-12-23 | 14:37:48 i

Men orka jag glömde ladda upp mitt inlägg igen så då får det bli två på raken igen antar jag :) har precis slåt in alla mina julklappar och känner väl att det börjar bli jul nu :) om man kollar ut är det snö storm och man ser julgrannen och alla dess paket under! Mysigt!
Idag ska jag nog träffa Jim och lite så annars vet jag inte riktigt :)
Har dock fått en rejäl förkylning så det var ju inte så roligt! Man vill ju vara frisk på jul afton :) Aja förhoppningsvis släpper det i morgon (a)


Mot tivoli med Sarah :)

Publicerat: 2012-12-23 | 14:34:19 i

Sitter hemma hos Sarah och taggar för utgång på the tivoli :D ska bli en massa dans och grejer!
Annars idag har jag köpt julgran med mamma, haft jul avslutning i skolan, pyntat granen med Alex och hans kompis :) Anna var också med på ett hörn :) vi drack också glögg!
Snart ska vi ta till stan :D


En ursäkt och en morgon :)

Publicerat: 2012-12-21 | 08:55:37 i

Ursäkta för att de förra inlägget inte kom upp xD råkade klicka ner det - men nu är det uppe i alla fall :)
Snart ska man till skolan och då är det julavslutning :) men först ska jag och mamma handla gran - bästa med det är att man får sjus till stan sen (a) moooohahahhahaha :D plus att jag får välja gran :)
Efter skolan ska jag nog träffa Jonas och sen på kvällen så blir det att dra till the tivoli :D blir nog nice! Ska dock inte vara ute så länge för jag börjar bli sjuk :(
Här är en bild på mitt fina växthus också :D


At Jonas place

Publicerat: 2012-12-21 | 08:51:11 i

Sitter hos Jonas och vi spelar spel på mobilen - inte okej!! :) nörd ja jag har verkligen blivit en spel nörd xD men det är ju roligt att ta hand om sina drakar och spela ordspel :)


Pluggar i skolan med Sarah!

Publicerat: 2012-12-18 | 17:00:32 i

Sitter för tillfället i skolan och pluggar med Sarah! Vi är snart klara med religionen i alla fall och de ska bli riktigt skönt att ha det avklarat :) börjar dessutom bli hungrig, undrar vad jag ska äta idag! Är lite sugen på keso :D sallad och keso såå de hade jag gärna ätit!
Kram


Vänta vänta och vänta lite till

Publicerat: 2012-12-17 | 12:50:05 i

Sitter i skolan och har slutat xD hade bara ett läxprov sen fick jag sluta så just nu sitter jag på Sarahs lektion och väntar på att Sarah ska sluta :) så vi kan dra hem till mig och plugga! Fett sugen på godis också!!!! :((( måste be Sarah att vi kan gå ner i stan och handla lite (a) hehe skulle vara sjukt gott!
Annars har jag inte gjort mycket idag :) snackat en massa med lite vänner och spelat spel på mobilen men det är typ de xD
Så ha de gött!


Gäster igen :)

Publicerat: 2012-12-17 | 12:46:11 i

Hade gäster igår. De var mysigt. Det är i alla fall Berit, Mariana, Joakim, farmor och mormor! det är härligt :)Då sitter man och väntar på att maten ska bli klar :) det luktar riktigt gott i alla fall tycker jag!
Har fått fina grejer idag med, pengar, en bok, en trisslott och en sak där man gror Olika saker :)


Hos Mariana :)

Publicerat: 2012-12-15 | 22:07:51 i

Ligger hemma hos Mariana och har ätit sopa och choklad och kollat på filmer :) dessutom hälsade vi på Oliwer. innan dess kollade vi först "starsky och hutch" en komisk film :) den var bra tycker jag!
Sedan lagade vi då mat - sopa riktigt god! Kollade där efter på "the amazing spider man". Nu är jag helt slut körd - kollar på någon James Bond :) men ja är lite trött för de xD hehe!

Utgång igår och så födelsedags kalas! Det var en riktigt bra utgång :) hade jätte roligt! Tack alla mina söta vänner för en härlig kväll <3


RSS 2.0