lovetohateme -

Ir och idag :D och lite onödig fakta :D

Publicerat: 2012-06-30 | 15:17:53 i Allmänt
Igår: träffade jag först Olof :) vi spelade lite kort och andra roliga spel och snackade en massa :)
När han skulle hem så följde jag honom till stationen och drog där med ner till stan för att kolla på Humles och Sofies vanisage :) den var riktigt fin :D duktiga töser! Där efter köpte jag lite snacks och åkte hem till Jonas där vi kollade en massa tv, :D de var riktigt  awesome!! På väg hem fick jag galet ont i magen och i ryggen men de gick över när jag somna väl hemma :)
 
Idag: vaknade vid 12 och åt frukost och kollade lite tv :) sen insåg jag att de var bra väder så jag tog på mig bikini och solade :D Läste lite med :) nu ska jag nog duschà och fixa mig lite inför ikväll då jag ska till Johanna :D min nalle!!! :DD Ha det bäst tills vi hörs igen ;)

Min dag

Publicerat: 2012-06-28 | 22:39:40 i Allmänt
Hej :) idag var jag i stan med Sarah och vi fikade på ebbas :) det var nice! Sen väntade jag på humle utanför henne men hon svarade inte på en halvtimme ;) dock bättre sent än aldrig! Vi gick ner i stan och satte oss i Stadsparken och snackade och drog sen på möte på fiket :)))
Träffade mamma efter de och vi åt sushi :D det var sjukt gott! Hihi! Handlade också en pipitröja, en ögonbrynspenna och ett par stumpbyxor :) taaaack! 
Efter maten gick vi till Docken som är en bar där Anna satt med andre, molle och lite annat trevligt folk som man var social med :D sjukt trevligt var de! Mamma gick efter ett tag men jag stannade lite längre. När jag skulle ta bussen träffade jag humle som också skulle ta tvåan vilket var trevligt! :) alltid roligt med sällskap :DD
Kollar på fotboll med mamma och pappa nu! Hejar påTyskland och de är en minut kvar :o stress!!
 
Italien vann, bajs!

Fixat mycket :)

Publicerat: 2012-06-27 | 15:26:35 i Allmänt
Idag har jag varit duuktig :D
Började med att följa med pappa och hämta ut mina blekningsskenor så i morgon kommer jag har fina vita tänder, eller jag tror i alla fall vi har sånt man ska ha på hemma, hoppas, hoppas!
Sen åkte vi och köpte blommor till vårt blomsterlåda, hoppas mamma kommer se det för då kommer hon bli glad. Jag planterade de medans pappa fixade uterumstaket :) Städer där efter mitt rum och satte på en maskin tvätt, jag börjar verkligen känna mig som en mamma, hahahhahahaha!
Från säffle! Jag saknar :)

Hoppsan dåligt med uppdateringen !

Publicerat: 2012-06-26 | 13:16:45 i Allmänt
Hej jag vet att jag har varit dålig på att uppdatra mig så tänkte göra de nu :) 
Okej vad har hänt sen jag skrev sist: jag har firat midsommar med Sarah och hennes barndoms vänJessika i hennes stuga utanför Perstorp. Det var awesome :D vi lagade mat, gjorde midsommar stång, paddlade, snackade, spelade kort. Jaa, allt möjligt helt enkelt! Vi sov över där och sen när vi skulle hem så behövde man gå i en och en halv timme och det ösregnade xD så ja jag blev helt genomblöt och frös sönder när vi satt på tåget hem :p annars var det jätte roligt :D 
Ehm... Jag har lagat min första tand.... Det var inte skönt :/ men det gjorde inte alls så ont som jag trodde det skulle göra, och så klart fick jag bedövning :p bra jobbat pappa! :) gjorde samtidigt en blekningsskena så nu ska jag få vita tänder :DD wiiihooooo 
Har träffat nytt folk, och fikat med folk jag känner sen innan :) Jaa det har varit mysigt! Dock väntar jag på att sommaren ska komma med lite bra väder också :) hade varit nice med sol! 
Tror de var allt, men jag ska hålla mig bättre uppdaterad! :)) hihi

Mot Värmland, Säffle

Publicerat: 2012-06-16 | 12:33:16 i Vanlig dag :)
Nu ska jag snart åka buss i åtta timmar till värmland med mina fina vänner, Sofie, hedda, och axel :D det kommer bli sjukt roligt! :)
Kommer tillbaka på tisdag kväll så uppdaterar då eller på onsdagen! Sååå om någon vill vara social är det dax att vara det nu! Ha det bäääst :DD

Studenten i småland :D

Publicerat: 2012-06-13 | 20:45:01 i Mysdag!
Vad har jag gjort idag då?
Jo, jag, mamma och Anna åkte till Malmö, först för att lämna av farmor och sen åkte vi till mormors stuga :D Först grillade vi och sen satt vi och snacka! Nu ska jag börja på diet också ;) Hur ska jag nu klara detta? :o
1000 kalorier -per dag, det kan man väl klara ;D
När vi kom hem så var jag ute och joggade med Anna, jobbigt men värlt de! Det var riktigt nice, kände mig duktig!

Liter bilder från igår: Martins student!

Cooolaste "bilen" att bli körd i :)

Här har vi studenten! Graaaaaattis!! :DD

Igår och idag

Publicerat: 2012-06-12 | 11:30:42 i Vanlig dag :)
Då ska man snart på student i Småland :) kommer bli trevligt hoppas jag, lite seg kanske det kommer bli att sitta i bilen i två och en halv timme xD jag hoppas det är värld de :)
Igår hade jag först mys med mamma och Anna i stan och sen på kvällen cyklade gänget till Råå och grillade xD dock fungerade inte vår grill så det var några som lånade ut sin :) sjukt snällt! Sen ville jag cykla lite till så vi hamnade i rydebäck :)) hehe.
Det var en underbar kväll, tack alla härliga vänner! :)

Mathildas 18års feeest :D<3

Publicerat: 2012-06-10 | 17:08:28 i Vanlig dag :)


Igår var det 18års fest hos Mathilda och det var riktigt niiice :D Träffade lite nytt trevligt folk och så umgicks man med underbart folk man redan känner. Sov hos henne med tillsammans med Sarah, Humle, Lisa och Emma :) Det var nicenice, dock fick jag inte sova så mycket för Sarah Snarkade -.- hehe! Love u ändå ;DD
Annars har jag inte gjort mycket!
Anna kom också hem igår :DDD Det var awesome!!



Sista bilden är jag totalt kär i <3 Vet inte vem som är fotograden men skit! VACKERT!
Tack för en underbar kväll! :D

Dag 1

Publicerat: 2012-06-08 | 15:23:49 i Vanlig dag :)


Kollar på Lejonkungen 3! Lite nice,nice med gamla vanliga lejonkungen! :D Love it :D

Annars idag så stack jag till skolan för sista gången innan sommarlovet för att savera 3orna innan de sprang ut! Det var rätt så nice, dem var lagom galna men det ska man ju vara på studenten :)
Vad ska jag göra ikväll? jag vet inte riktigt :/ Kommer nog vara hemma så jag blir lite frisk snart!

SOMMARLOV!

Publicerat: 2012-06-07 | 17:15:47 i Vanlig dag :)
Skolavslutning idag såå sommarlov :DD
Känns inte riktigt som det, pga att jag är superförkyld -.-


Igår agerade jag model, förkyld men jag ställer alltid upp för PP! :D

Kommer fler bilder, lite då och då!

Dagen innan doppare dagen :D

Publicerat: 2012-06-06 | 13:13:49 i Mysdag!
Igår var det skola nästan som vanligt utom att vi fick sluta tidigare så jag drog hem till humle och vi drack te och krängde godis :)) efter en massa prat om super duper killar så stack vi till kulturpiloterna och pratade en massa där med! Awesome :)
När vi var klara där så träffade jag Sarah på GA och vi köpte våra bio biljetter till "älska mig igen". Vi bestämde oss för att äta och åt lite taibox! Satte oss sen på pishe och Sarah åt glass och lekte lite xD senare kom stoffe också :) efter vi hade suttit där i tre timmar så gick vi och såg filmen! Den var riktigt bra :D sorglig som in i fan men bra, mycket bra till och med. Så där satt vi och bölade, hoho!
Idag ska jag fika med emelie men först ska jag käka :) om den blir klar snart xD hehe. När jag har fikat med henne ett tag så ska jag träffa PP för hon behövde mig vist till att agera modell, och vad gör man inte för en av mina bästa vänner liksom :) det är klart jag ställer upp! Ja det var min lediga dag de ;) Sounds nice to me :DD
I morgon slutar man dessutom skolan :D toppen! Sommarlov :D

Min dag

Publicerat: 2012-06-02 | 23:15:17 i Vanlig dag :)
Hej :) idag ställde jag klockan för att gå på vår vanisage och det var nice! Det var jag och Elin där och sen kom det lite kompisar som kom och kollade vilket var riktigt roligt :) man kände sig väldigt nöjd! Vi bytade från att sitta i affären och att ragga kunder och det var ju lite kul det med :)
Efter de så åt jag och humle och Emeliy som vi träffade på knutan på mc, vilket var gott. Nu har vi gäster så ska vara lite social :)

Hääääärlig dag! :D

Publicerat: 2012-06-01 | 19:08:50 i Mysdag!
Mysdag med Elin idag :D
Först fixade vi på solit hair inför i morgon och sen så stack vi tillbaka till skolan och fixade lite mer inför de för vi skulle skriva ut :) sen gick vi till Ica björnen men det visade sig att det var fel xD så vi åkte 8an ner till stan och jag och Elin skrattade ihjäl oss på bussen.
Vi fiskade på espresso house och jag blev jätte jätte mätt! Möte både Sarah, Katya och Jonas där, haha! Alla är där känns det som, och jag råkade slå i huvudet tre gånger i lampan, bra jobbat... Hahaha xD vi fick i alla fall oss ett gott skratt. Sen gick vi lite runt :) nu är jag hemma och väntar på Johanna som ska komma så vi kan leka, vet inte vad men det får vi kanske en film :)

RSS 2.0